Χρυσός και στον τουριστικό στίβο ο Κεντέρης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα μια χρυσή διάκριση για τoν ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη και το παγκοσμίου φήμης ξενοδοχείο του στο Πάπιγκο.

Από τον Νίκο Νικόλιζα
εφημερίδα «espresso»
Πριν από λίγες ημέρες το πολυβραβευμένο και πρώτο «πράσινο ξενοδοχείο» της Ηπείρου «Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa», το οποίο βρίσκεται μέσα στην καρδιά του Γεωπάρκου Βίκου, κατάφερε να κερδίσει στα Tourism Awards 2020, με την απονομή του χρυσού βραβείου στην κατηγορία «Best Mountain Hotel/Resort» αλλά και του βραβείου Bronze στην κατηγορία «Στρατηγική Επένδυση-Συνεργασία -Ανάπτυξη» για το project Epirus365.
Ο Έλληνας πρωταθλητής μαζί με τη σύζυγό του Ελσα νυχθημερόν «τρέχει» νέα προγράμματα με σκοπό την αναβάθμιση του τουρισμού.
«Ο τουρισμός είναι ο μοναδικός τομέας της ελληνικής οικονομίας που στέκεται σθεναρά με εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης» λέει στην «Espresso» η σύζυγος του Κεντέρη και συνεχίζει:
«Αποτελεί άξιο παράδειγμα προς μίμηση για τις επιχειρήσεις άλλων τομέων. Η επιβράβευση προάγει την ανταγωνιστικότητα συνολικά του ελληνικού τουρισμού και συνεισφέρει στη διατήρησή του στο παγκόσμιο τουριστικό περιβάλλον. Η διπλή βράβευσή μας στα Tourism Awards 2020 έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η Ηπειρος όχι μόνο οδηγεί τις εξελίξεις στο ορεινό τουρισμό, αλλά και διεκδικεί μερίδιο ισόποσης ανάπτυξης και εισροής διεθνών επισκεπτών ως χειμερινός και θερινός προορισμός». Η ίδια, αναφορικά με τον κορονοϊό που έχει πλήξει τον κλάδο, λέει χαρακτηριστικά: «Διανύοντας αυτήν την περίοδο μια εντελώς πρωτόγνωρη κατάσταση, θεωρούμε πως θα οδηγηθεί προς μια περισσότερο θετική κατεύθυνση το αίσθημα της αλληλεγγύης στον κλάδο του τουρισμού, καθώς και θα υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα νέων τεχνολογιών, καινοτομίας και γαστρονομίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ