Γιατρός με υλικό παιδικής πορνογραφίας και κτηνοβασίας

Να περάσει μεγάλο μέρος από το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή κινδυνεύει νεαρός γιατρός στην Ουαλία, ο οποίος ομολόγησε ότι έλαβε στο κινητό του μέσω του WhatsApp ακραίες φωτογραφίες με κτηνοβασία καθώς και άσεμνες φωτογραφίες εννιάχρονου αγοριού.

Αποκαλύφθηκε, μάλιστα, ότι ο γιατρός ήθελε να δει τις φωτογραφίες εν ώρα εργασίας στο νοσοκομείο.
Ο 28χρονος Μοχσάν Ανουάρ, από το χωριό Λάντγκφαν της βόρειας Ουαλίας, εμφανίστηκε την Τετάρτη στο δικαστήριο της Κερνάρφον κατηγορούμενος για κατοχή και για διακίνηση παιδοπορνογραφικού υλικού, φωτογραφιών με κτηνοβασία, ενώ στο κινητό του βρέθηκε και πορνό με άνδρες.
Ο Ανουάρ ομολόγησε την κατοχή τους για την περίοδο από τον Οκτώβριο 2018 μέχρι τον Ιανουάριο 2019, αλλά αρνήθηκε τη διακίνηση. Υποστήριξε, δε, ότι δεν είδε καν τις φωτογραφίες, λέγοντας ότι δεν άνοιξε τα μηνύματα με τα οποία του τις έστειλαν.
Η δικαστής Γουίλιαμς, όμως, αποφάσισε να τον παραπέμψει σε δίκη, καθώς η αστυνομία προσκόμισε συνομιλίες του στο WhatsApp, στο οποίο ο 28χρονος έκανε αναφορά στις διεστραμμένες φωτογραφίες και σε βίντεο. Κάποια στιγμή ο Ανουάρ ρώτησε στο chat ότι δεν ήταν πρέπον για αυτόν να δει το υλικό μέσα στην πτέρυγα του νοσοκομείου στο οποίο εργαζόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ