ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Όχλος που πιθανόν σήμερα μα διαδηλώνει κατά της αστυνομικής βίας στην Μινεάπολη, τσακίζουν στο ξύλο… μαύρη τρανσέξουαλ! Βίντεο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μετά την δολοφονία Φλόιντ από αστυνομικούς στην Μινεάπολη, δεκάδες χιλιάδες Αφροαμερικανοί βγήκα στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.

Οι διαδηλώσεις πήραν μεγάλες διαστάσεις σε όλη την Αμερική και φυσικά χρησιμοποιούνται για να πληγεί ο πρόεδρος Τραμπ ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος.

Μεταξύ των διαδηλωτών που πραγματικά αγωνίζονταν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, βγήκαν δολοφονικές συμμορίες, πραγματικά τάγματα εφόδου και πλιατσικολόγοι για να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Τέτοιες εικόνες κατέγραψε κάμερα πριν μια εβδομάδα στην Μινεάπολη, όπου πλήθος Αφροαμερικανών λιντσάρει στην κυριολεξία Αφροαμερικανίδα τρανς. Ο ορισμός της βίας και του ρατσισμού δηλαδή.
Πηγή: newsbreak.gr ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *