Για ΜΙΑ παρενόχληση γαλλικής φρεγάτας από τουρκικά πλοία το NATO ΘΑ ξεκινήσει (και καλά) έρευνα! Για τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ εις βάρος της Ελλάδας;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Οι στρατιωτικές αρχές του ΝΑΤΟ θα ερευνήσουν για να διασαφηνίσουν την κατάσταση και να ρίξουν φως στο περιστατικό», δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ αναφερόμενος στα… γαλλοτουρκικά μετά τη συνάντηση των ΥΠΑΜ της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας. Τρία πουλάκια κάθονταν δηλαδή στον πλανήτη ΝΑΤΟ.

Η γαλλική κυβέρνηση διαμαρτυρήθηκε έντονα για παρενόχληση μιας φρεγάτας του ΠΝ της χώρας στην ανατολική Μεσόγειο από πλοία του τουρκικού στόλου (που συνόδευαν καράβι που μετέφερε παρανόμως όπλα στη Λιβύη) και προκάλεσε την οργισμένη απάντηση της Άγκυρας στις κατηγορίες.
Ο ΓΓ της Ευρωατλαντικής Συμμαχίας ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη (σ.σ. …) έρευνας για το περιστατικό που κατήγγειλε η Γαλλία.
Για… ΜΙΑ παρενόχληση ασχολήθηκε, έστω και ασθενικά το ΝΑΤΟ, το οποίο επιμελώς αγνοεί τις προκλητικές συμπεριφορές της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας. Που δεν είναι μία, δεν είναι δύο, είναι… χίλιες δεκαδύο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ