Ο Πούτιν δεν ξέχασε: Εντόπισε και εκτέλεσε τον Ισλαμοφασίστα στην καρδιά του Βερολίνου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επιχείρηση Νέμεσις του Πούτιν κατά των ισλαμοφασιστών και ο άθλιος ρόλος της Γερμανίας που τους παρείχε άσυλο όπως στον Ταλάτ Πασά 100 χρόνια πριν!

Ο Zelimkhan Khangoshvili μπορεί να είχε Γεωργιανό όνομα, ήταν όμως ένας επικίνδυνος ισλαμιστής τρομοκράτης Τσετσένος στην καταγωγή. Είχε διαπράξει τρομερά εγκλήματα με τρομοκρατικές ενέργειες ακόμα και στην καρδιά της Μόσχας. Χαρακτηριστικότερη ήταν η βομβιστική επίθεση στο μετρό της Μόσχας που κόστισε τη ζωή σε 40 ψυχές, οι περισσότεροι γυναίκες και παιδιά. 

ΠούτινΌταν ο Πούτιν ανέλαβε την προεδρία της Ρωσίας, οι ισλαμιστές τρομοκράτες άρχισαν μαζικές επιθέσεις κατά αμάχων. Που έμειναν στην ιστορία ως οι φρικτότερες τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν ποτέ. Με αποκορύφωμα την σφαγή στο σχολείο του Μπεσλάν και την όπερα της Μόσχας. Εικόνες φρίκης που άφησαν άφωνη ολόκληρη την ανθρωπότητα, καθώς οι ισλαμιστές τρομοκράτες βασάνιζαν, βίαζαν και σκότωναν μικρά παιδιά για ημέρες.

Αυτό που δεν γράφει ιστορία είναι ότι ο Πούτιν θεώρησε όρκο ζωής να εξοντώσει μέχρις ενός όσους συμμετείχαν σε αυτές τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Και τα κατάφερε. Τους κυνήγησε όπου κι αν κρύφτηκαν. Στην Τσετσενία ακόμα στην Γεωργία, στην μεγάλη Βρετανία, την Συρία και τώρα στην Γερμανία. Εξάρθρωσε όλα τα τρομοκρατικά δίκτυα στην Τσετσενία και επέφερε ένα συντριπτικό χτύπημα στην παγκόσμια τρομοκρατία.

Τελευταίος νεκρός είναι ο επικίνδυνος Τσετσένος τρομοκράτης Zelimkhan Khangoshvili, που παρά τα φρικτά εγκλήματα του είχε βρει καταφύγιο στην Γερμανία και ζούσε σαν κύριος στο Βερολίνο. Όπως 100 χρόνια πριν ο εμπνευστής της γενοκτονίας των αρμενίων, Ταλάτ Πασά. Που εκτελέστηκε κι αυτός από τον εθνικό ήρωα των αρμενίων, Σ. Τεχλιριάν, στο κέντρο του Βερολίνου.

Έτσι έγινε και με τον Τσετσένο τρομοκράτη, που όπως δείχνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας, εκτελέστηκε από ρώσο υπήκοο, στο κέντρο του Βερολίνου, στο πάρκο. Ρώσος ο οποίος φέρεται να είναι βετεράνος των ειδικών δυνάμεων και να παρίστατο ακόμα και στην σφαγή του Μπεσλάν!

Όπως ο αρμένιος ήρωας 100 χρόνια πριν, που είχε χάσει όλη του την οικογένεια ακόμα και τα μωρά από τα χέρια των τούρκων, έτσι και ο ρώσος φερόμενος ως εκτελεστής, είχε κουβαλήσει στα χέρια του τα κορμιά των νεκρών βρεφών από τους τσετσένους τρομοκράτες. 

Αυτή την στιγμή η Γερμανία απαιτεί εξηγήσεις από την Ρωσία, μετά την σύλληψη του φερομένου ως εκτελεστή. Όλοι όμως γνωρίζουμε πως εάν υπάρχει κάποιος που πρέπει να απολογηθεί, είναι οι Γερμανοί. Που φαίνεται ότι δεν βάζουν μυαλό και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τρομοκράτες και εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας για τα συμφέροντα τους. Όπως χρησιμοποίησαν τους Νεότουρκους, όπως φυγάδευσαν τον Ταλάτ Πασά, όπως συνεργάστηκαν και κατέσφαξαν την ανθρωπότητα στον Β´ΠΠ, όπως σήμερα δίνουν άσυλο και προστασία σε στυγνούς τρομοκράτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ