ΣΟΚ! Ο Μπάμπης ο οδοντίατρος ενημέρωσε την Novartis για το PSI και γλίτωσαν δεκάδες εκατομμύρια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Novartis Πρόλαβε και πούλησε τα κρατικά ομόλογα που κατείχε τρεις ημέρες πριν το PSI, επειδή την ενημέρωσε η Σούλα η παιδίατρος! Την ίδια στιγμή δεκάδες χιλιάδες έλληνες μικροομολογιούχοι, έβλεπαν τους κόπους μιας ζωής να χάνονται από την κυβέρνηση Βενιζέλου, Σαμαρά, Λοβέρδου, Άδωνι και όλων των καλών παιδιών.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κυρίου Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και έγκριτων δημοσιογράφων όπως ο κύριος Κοτταρίδης, ο όρος “officials” δεν αναφέρεται σε κυβερνητικούς, αλλά σε …εργαζόμενους στον τομέα υγείας. Μάλιστα, όπως πολύ σοφά είπε κάποιο από τα τρολ του Άδωνι στο Twitter, ο όρος official μπορεί να εννοεί και την καθαρίστρια που εργάζεται σε κρατικό νοσοκομείο! 

Όλα αυτά οδηγούν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Ότι την εποχή του εγκλήματος του PSI, όταν δεκάδες χιλιάδες έλληνες τίμιοι μικροομολογιούχοι καταστράφηκαν και έχασαν τους κόπους μιας ζωής, η Novartis πρόλαβε και πούλησε τα ομόλογα της, έχοντας σαφώς εσωτερική ενημέρωση. Με αυτόν τον τρόπο κέρδισε δεκάδες εκατομμύρια. Προφανώς θα είχε ενημερωθεί από την Σούλα την παιδίατρο. Ή τον Μπάμπη τον οδοντίατρο, Μπορεί και από την καθαρίστρια στο Δρομοκαΐτειο. Δεν παίρνουμε όρκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ