Δηλαδή μόνο ο Βελόπουλος ενοχλήθηκε που γίναμε Κολομβία; Οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί όλα ΟΚ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόλις χθες είχαμε την πρωτοφανή αποκάλυψη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δίνουν επισήμως πολιτικό άσυλο στους έλληνες μάρτυρες του σκανδάλου Novartis. Μία ντροπιαστική εξέλιξη για την ίδια την Ελλάδα, έτσι όπως την κατάντησαν μία χούφτα διεφθαρμένων καθαρμάτων. Είναι η πρώτη φορά επί δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση που οι Ηνωμένες Πολιτείες δίνουν πολιτικό άσυλο σε έλληνες πολίτες.

Η χώρα, σε μία κρίσιμη εθνική συγκυρία μάλιστα, μετατρέπεται σε Κολομβία του Εσκομπάρ. Όπου οι αμερικάνοι έδιναν πολιτικό άσυλο σε μάρτυρες γνωρίζοντας πως ήταν ο μόνος τρόπος για να τους γλιτώσουν από το διεφθαρμένο σύστημα των ναρκεμπόρων. Την ώρα που η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα με εισβολή, η Δύση μας υποβιβάζει στο επίπεδο των ελλήνων και διεφθαρμένων. Και ο μόνος που βγάζει ανακοίνωση από τους πολιτικούς αρχηγούς, είναι ο Βελόπουλος!

Θα περιμένουμε και σήμερα, διότι τα παιδιά μπορεί να έπιναν τσίπουρα χθες και να μην κατάλαβαν τι έγινε, τις αντιδράσεις και των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών. Και μετά θα τα πούμε.

a2ccba08 7d4f 466b a624 97ece3a26f90

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ