19/01/2021

Κεραυνοί Τράγκα: Ο Μητσοτάκης θέλει ένα βρώμικο '89 για να υπογράψει παραχωρήσεις στην Τουρκία!

Όλες οι δημοσκοπήσεις είναι πλαστές. Η χώρα στενάζει από την ανεργία και την πείνα -Ο Μητσοτάκης θέλει ένα «βρόμικο ’89» για να υπογράψει μέσα στην ομίχλη του Covid-19 παραχωρήσεις στην Τουρκία- Παζαρεύει περιορισμένη κυριαρχία (επήρεια) για Καστελόριζο, Ρόδο, Κάρπαθο και Κρήτη

Από τον
ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ
«δημοκρατία»
Όλες οι πληρωμένες από την κυβέρνηση και φίλους της δημοσκοπήσεις απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ήδη, η συντριπτική πλειονότητα του λαού αισθάνεται τις συνέπειες των ακραίων μέτρων του lockdown και φοβάται ότι ο (υ)ιός Μητσοτάκης οδηγεί τη χώρα σε νέους επαχθείς δανεισμούς, Μνημόνια και υποχωρήσεις, όπως και σε ταπεινωτικές συμφωνίες με την Τουρκία.
Εκατομμύρια Έλληνες έχουν καταλάβει την ανεργία και την πείνα που έφερε ο «made in Microsoft» σημερινός πρωθυπουργός και διαισθάνονται πόσο υπάκουος είναι στο Βερολίνο και πόσο εύκολα «κρυολογεί», όταν βήχει ο Ερντογάν στον παλάτι του στην Άγκυρα.
Όλες οι πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της Ν.Δ., όλοι όσοι θυμούνται τον ιδρυτή της, όσοι έχουν την Ελλάδα στο αίμα τους, όσοι πιστεύουμε στην ανεμπόδιστη κίνηση των ιδεών και στο δικαίωμα του αντιπάλου να μιλά ελεύθερα θεωρούμε την πολιτική και τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογένειάς του «καρκινώδη δυσπλασία» μέσα στους υγιείς ιστούς του κόμματος και καταστροφικές για την πατρίδα.
Ο γερμανόφιλος αρχηγός της σημερινής κυβέρνησης θα αντιμετωπίσει σύντομα και άμεσα τη δράση-μαζική αντίδραση όλων εκείνων που δεν επιθυμούν περιορισμένη «επήρεια» και ΑΟΖ των ακριτικών νήσων του Αιγαίου. Η πιστοποίηση μειοδοτικών-προδοτικών κινήσεων από τους πολιτικούς κλώνους του Σημίτη, τους εμφανείς εγκάθετους της Γερμανίας, θα προκαλέσουν τεκτονικές δονήσεις στο εκλογικό σώμα, και κυρίως στον χώρο της Κεντροδεξιάς και της Δεξιάς. Ο Μητσοτάκης θα ανατραπεί πριν προλάβει να υλοποιήσει αντεθνικά σχέδια, υποβαλλόμενα και καθοδηγούμενα από τα «αφεντικά» του.
Όλες οι δημοσκοπήσεις που προβάλλουν τα πληρωμένα κανάλια, τα οποία συνέβαλαν στην εθνική καταστροφή, είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Το διαπιστώνω πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη και διασχίζοντας την επικράτεια. Είμαι τώρα στο νησί των Φαιάκων. Η Κέρκυρα (από ό,τι ακούω) δεν είχε κανένα κρούσμα Covid-19. Παντού εδώ συναντώ και βλέπω την οικονομική καταστροφή. Ένα κοσμοπολίτικο νησί του Ιονίου, ένα από τα ωραιότερα μέρη του πλανήτη, καταστράφηκε οικονομικά από το lockdown του Μητσοτάκη και της «χρυσής» ομάδας των λοιμωξιολόγων.
Σάββατο και στο στενό του Αγίου Σπυρίδωνα μόνο τρία μαγαζιά ήταν ανοιχτά. Εκεί, στη Στοά των Λιστών, ελάχιστες παρέες, νεαρά παιδιά ηλικίας 13 με 18. Κανένας τουρίστας! Κοιτάζω το ημερολόγιο: 27 Ιουνίου! Τα περισσότερα ξενοδοχεία του νησιού, κλειστά. Όπως μου είπαν, τα πιο πολλά δεν θα ανοίξουν, γιατί εκτιμούν ότι η φετινή σεζόν είναι εντελώς χαμένη. Το ίδιο συμβαίνει και με τα ενοικιαζόμενα σπίτια ή δωμάτια.
Οι Κερκυραίοι (όπως και όλοι οι Έλληνες) έχουν καταλάβει ότι έπαιξαν πολύ βρόμικο παιχνίδι τα τηλεοπτικά κανάλια και οι επιχορηγούμενοι από πολυεθνικές φαρμάκων λοιμωξιολόγοι. Όπως μου είπαν καταστηματάρχες δίπλα στον Άγιο Σπυρίδωνα -μίλησαν σε δημοσιογράφους μεγάλων καναλιών- για την όλη κατάσταση, αφηγήθηκαν τη δραματική οικονομική κατάστασή τους, είπαν σε όλα τα δελτία ειδήσεων ότι έρχεται μεγάλη πείνα στο νησί, αλλά κανείς δεν έπαιξε τις δηλώσεις τους!
Με εντελώς φασιστικό τρόπο, τόσο η κυβέρνηση όσο και οι επώνυμοι των καναλιών αποκρύβουν τις οιμωγές και την απόγνωση των Ελλήνων σε όλη τη χώρα. Όπως μου έλεγαν στα φέρι Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας, μόνο πέρυσι το Πάσχα μετέφεραν στην Κέρκυρα 16.000 επιβάτες. Φέτος, όλη η Ηγουμενίτσα «ψάχνεται» πώς θα τα βγάλει πέρα. Το ίδιο και οι γύρω περιοχές. Το φάσμα της ανεργίας και της πείνας απλώνεται. Τα δρομολόγια έχουν αραιώσει και οι διακινούμενοι -φυσικά Έλληνες- είναι ελάχιστοι.
Στη βόρεια Κέρκυρα, όπου έρχονται κάθε χρόνο Βρετανοί, τα πάντα είναι ερημικά. Οι ταβέρνες είναι κλειστές στο Καλάμι και στην Κουλούρα. Το μεγάλο ξενοδοχείο και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που δέχονταν χιλιάδες Σκοτσέζους, Ουαλούς και Ιταλούς κάθε χρόνο, θεόκλειστα. Ενα σούπερ μάρκετ, η «Δήμητρα», είναι ανοιχτό στην Κασσιόπη. Εκεί, στην άκρη του λιμανιού, βρήκα ανοιχτό το «ταβερνάκι».
Φυσικά, όσοι ανέβασαν ρολά δεν βγάζουν ούτε το κόστος του ρεύματος. Ένας φίλος μου, που έχει το κομμωτήριο Art στην πόλη της Κέρκυρας, πήρε από τη ΔΕΗ λογαριασμό 1.400 ευρώ (!) για την περίοδο του lockdown, που ήταν κλειστός! Πήγε στη ΔΕΗ, έβαλε τις φωνές γι’ αυτόν τον εξωφρενικό λογαριασμό, αλλά ο υπάλληλος του είπε: «Γιατί φωνάζετε, κύριε; Τα σεσουάρ καίνε πολύ!» Εκεί, στον δρόμο όπου βρίσκεται το κομμωτήριο, επτά καταστήματα έκλεισαν στη διάρκεια του lockdown και δεν πρόκειται να επαναλειτουργήσουν!
Όλοι μουρμουρίζουν εναντίον του Κυριάκου, αποκαλούν «ξέφτι» τον Αδωνι Γεωργιάδη, γκρινιάζουν για τον Δένδια και αφορίζουν τις τράπεζες. Οι πάντες έχουν καταλάβει ότι τα μόνα μέτρα στήριξης, η περίφημη συμπαράσταση της κυβέρνησης, ήταν τα 800 ευρώ για 45 ημέρες! Όσα ανακοίνωσαν για την ενίσχυση από μέρους των τραπεζών ήταν ψέματα, γιατί μόνο οι εύρωστες επιχειρήσεις μπορούσαν να πάρουν δάνειο. Οι υπόλοιποι αποκλείστηκαν.
Όλες οι μετρήσεις που θέλουν να δείξουν ότι ο Μητσοτάκης είναι μεγάλος ηγέτης, χαρισματικός πολιτικός και ο αρχάγγελος-προστάτης της υγείας των Ελλήνων είναι πλαστές και προϊόν παραγγελιών και οδηγιών του Μαξίμου και φιλικών, καλολαδωμένων καναλιών. Σε όλες πρέπει να έχει βάλει το χέρι του ο -ειδήμων σε γκάλοπ- υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Επίσης, είναι βέβαιο ότι εποπτεύει όλα τα χρήματα που διανέμονται ο ανιψιός του «Καίσαρα» Γρηγόρης Δημητριάδης.
Όπως έμαθα, η φασιστική επιχείρηση φίμωσής μου, τόσο στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM όσο και στο Action 24, είχε να κάνει με την ευρεία διείσδυση των αποκαλύψεών μου και των δεδομένων μου σε όλη τη χώρα. Ανακαλύπτω στην περιφέρεια ότι όσοι είχαν Cosmote έβλεπαν Action 24!
Ο Μητσοτάκης θα ανατραπεί μόλις βαδίσει για πρόωρες εκλογές, προκειμένου να «κάψει» την απλή αναλογική, να φέρει 5ο Μνημόνιο και να υπογράψει ταπεινωτική συνθήκη με τον Ερντογάν. Ολες οι κινήσεις του, όλες οι αποφάσεις του αποδεικνύουν ότι παίρνει απευθείας εντολές από την Καγκελαρία του Βερολίνου.
Είτε πηγαίνει στο Πεκίνο, προκαλώντας υπαινιγμούς από τον Μάικ Πομπέο και τον Λευκό Οίκο, είτε συνεργάζεται στενά με τα ιδρύματα Σόρος και Γκέιτς προωθώντας τις δουλειές του Μπιλ στην Ελλάδα, ή επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Ερντογάν, προηγουμένως ζητεί την άδεια των Γερμανών ή παίρνει απευθείας οδηγίες και εντολές από την Ανγκελα Μέρκελ. Δεν παίρνει, ουσιαστικά, ουδεμία ατομική κυβερνητική ή εθνική πρωτοβουλία, χωρίς να ρωτήσει τις δυνάμεις Κατοχής.
«Μαγειρεύει» να πάει σε εκλογές μέσα σε πυρακτωμένη ατμόσφαιρα πολιτικής κάθαρσης, όπως είχε κάνει ο πατέρας του με τον Ανδρέα Παπανδρέου στο «βρόμικο ’89», προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές και να αναρριχηθεί στην εξουσία. Η Αγία Οικογένεια «μαγειρεύει» πάντα με τον ίδιο τρόπο τα «πολιτικά ξεροτήγανα».
Ο Κυριάκος, όμως, βλέπει ότι τα υλικά που χρησιμοποιεί, με κασέτες (όπως παλιά ο πατέρας του με τον Μαυρίκη), Παπαγγελόπουλους, Καμμένους και Novartis, δεν είναι αρκετά ως προσάναμμα για να ανάψει μεγάλη φωτιά και να πάει τον Τσίπρα σε πρόωρες εκλογές και στο ειδικό δικαστήριο. Άλλωστε, ο συμβιβασμός της Novartis με το αμερικανικό δημόσιο αποδεικνύει ότι αποδέχθηκε την ενοχή της για τις μεθόδους της και στην Ελλάδα.
Επίσης, η ανάλυση του συμβιβασμού από τις αμερικανικές Αρχές αναφέρει εκτεταμένα ότι επαγγελματίες της Υγείας, δωροδοκούμενοι, υλοποίησαν τις μεθόδους της πολυεθνικής. Μήπως ο πρωθυπουργός να κοιτάξει για αυτούς τους επαγγελματίες της Υγείας στο περιβάλλον του ή στη «Διάυγεια»;
Ο Μητσοτάκης πρέπει να αναχαιτιστεί, πρέπει να ανατραπεί, πριν υλοποιήσει τα αντεθνικά σχέδιά του, πριν προχωρήσει σε ταπεινωτικές συμφωνίες με τους Τούρκους και σε ακρωτηριασμό της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας. Είναι υποχρέωση των πατριωτικών δυνάμεων της Ν.Δ., αλλά και υποχρέωση όλων των ελεύθερων δημοκρατών και πατριωτών Ελλήνων να κινηθούν σε όλη τη χώρα, προκειμένου να ματαιωθούν όλα αυτά τα αντεθνικά και μειοδοτικά σχέδια. Ο (υ)ιός Μητσοτάκης εξαπάτησε τους Ελληνες. Υφάρπαξε την ψήφο τους παριστάνοντας τον πατριώτη και αξιοποιώντας την πολιτική φθορά του Τσίπρα εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών. Εξαπάτησε τους Ελληνες λέγοντας ότι ήταν εναντίον της συμφωνίας, ενώ στην πραγματικότητα ήταν υπέρ. Το απέδειξε μόλις ήρθε στην εξουσία.
Τώρα είναι έτοιμος να υπογράψει μειωμένη «επήρεια» στα ελληνικά νησιά, δηλαδή μειωμένη ελληνική κυριαρχία. Είναι κλώνος του Γερμανού πράκτορα (όπως τον έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου) Κώστα Σημίτη και αυτό αποδεικνύει η στενή επαφή του με συμβούλους του πρώην πρωθυπουργού, όπως ο Ροζάκης και άλλα στελέχη του σημιτικού περιβάλλοντος, που πρωταγωνίστησαν σε βιβλία υπέρ των «ζωτικών συμφερόντων» της Τουρκίας στο Αιγαίο και σε ντοκιμαντέρ που αφηγήθηκαν τις «ευτυχισμένες ημέρες» των Ελλήνων επί Τουρκοκρατίας.
Είναι υποχρέωση όλων των ελευθέρων Ελλήνων, ανεξαρτήτως κομματικής ή ιδεολογικής τοποθέτησης, να εμποδίσουμε τον Μητσοτάκη να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ισοπέδωσε οικονομικά τη χώρα, απορύθμισε πλήρως την οικονομία της και χρησιμοποιεί τον Covid-19 ως εργαλείο εκφοβισμού και ελέγχου του πληθυσμού. Υποχρέωση όλων, η μαζική αντίδραση και η ανατροπή αυτών των σχεδίων.
Με το επιχείρημα «Σώζω ζωές» έφερε την πείνα, την εξαθλίωση και την ανεργία στην Ελλάδα. Με το ίδιο επιχείρημα μπορεί να υπογράψει ταπεινωτική συμφωνία με τον Ερντογάν, χρησιμοποιώντας νεόκοπους όρους, όπως «μειωμένη επήρεια», δηλαδή μειωμένη κυριαρχία, προκειμένου φυσικά να ξεγελάσει την πλειοψηφία του λαού. Δεν θα του το επιτρέψουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τσακίζει κόκαλα η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για την Σοφία Μπεκατωρου

Με ανάρτηση της στο διαδίκτυο η Καιτη Γαρμπή παίρνει θέση για όσα αποκάλυψε πρόσφατα η Σοφία Μπεκατωρου: Σοφία Μπεκατώρου: Το βίντεο με την εξομολόγησή τηςΗ...

Στην αντεπίθεση η μητέρα των ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο μετρό (βίντεο)

Μία τελείως διαφορετική εκδοχή παρουσιάζει η μητέρα των δύο ανήλικων αγοριών που ξυλοκόπησαν βάναυσα τον σταθμάρχη του μετρό στον σταθμό της Ομόνοιας. Όπως υποστήριξε...

Διέρρευσε ολόκληρο το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στο μετρό! Ο συρμός ήταν εκεί!

Από το βίντεο – ντοκουμέντο του ξυλοδαρμού στο μετρό που εξασφάλισε το Open, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο συρμός ήταν εκεί την ώρα του ξυλοδαρμού...

Μήνυμα – κόλαφος του αδερφού της Σοφίας Μπεκατώρου!

Με παρέμβαση του στο διαδίκτυο πριν λίγο ο αδερφος της Σοφίας Μπεκατωρου στέλνει ηχηρο μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο:Ελπίζω κανείς βουλευτής/Δικηγόρος να μην αναλάβει την...

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Αυτιάς εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη (Βίντεο)

Ποιος είδε τον Γιώργο Αυτιά και δεν το φοβήθηκε! Δεν ήξερε που να κρυφτεί ο Άδωνης Γεωργιάδης από την σκληρή κριτική που του έκανε, ενώ...

Μεγαλείο ψυχής από τον σταθμάρχη του Μετρό που ξυλοκοπήθηκε, μιλώντας για τους δράστες

Μεγαλειο ψυχής από τιν σταθμάρχη που ξυλοκοπήθηκε στην Ομόνοια από τους δυο νεκρούς καθώς χθες μιλώντας για τους δράστες ευχήθηκε να είναι καλά.Όσο αφορά...

Διεθνής κατακραυγή κατά του Έλληνα πρωθυπουργού για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Σε πιστοποιητικό διεθνούς διχασμού έχει μετατραπεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού που προτεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπάρχουν διεθνείς σφοδρές αντιδράσεις και απορίες για την πρόταση του...

Διεθνής διασυρμός για Μητσοτακη από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας

Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας απορρίπτει την πρόταση Μητσοτακη για πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους ταξιδιώτες.Συγκεκριμένα η επιτροπή έκτακτης ανάγκης του Παγκοσμιου οργανισμού υγείας συνιστά στις...

Νέα πισώπλατη μαχαίρια από τη Γερμανία! Δήλωση – πρόκληση από τον Γερμανό ΥΠΕΞ!

Με μια προκλητικη ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών εξισώνει τον θύτη και το θύμα παρουσιάζοντας Ελλάδα και Τουρκια σαν δυο χώρες-συμμάχους.Δεν...

Κατέρρευσε η Τηλεθέαση του Γιώργου Αυτιά με καλεσμένο τον Αδωνι Γεωργιάδη (Βίντεο)

Έχουμε νικητή στην πρωϊνή κόντρα Φαιη Μαυραγάνη - Γιώργος ΑυτιάςΠρώτη η Μαυραγάνη στο OPEN το Σάββατο 16 Ιανουαρίου. Τελευταίος και καταϊδρωμένος σε τηλεθέαση ο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τσακίζει κόκαλα η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για την Σοφία Μπεκατωρου

Με ανάρτηση της στο διαδίκτυο η Καιτη Γαρμπή παίρνει θέση για όσα αποκάλυψε πρόσφατα η Σοφία Μπεκατωρου: Σοφία Μπεκατώρου: Το βίντεο με την εξομολόγησή τηςΗ...

Στην αντεπίθεση η μητέρα των ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο μετρό (βίντεο)

Μία τελείως διαφορετική εκδοχή παρουσιάζει η μητέρα των δύο ανήλικων αγοριών που ξυλοκόπησαν βάναυσα τον σταθμάρχη του μετρό στον σταθμό της Ομόνοιας. Όπως υποστήριξε...

Διέρρευσε ολόκληρο το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στο μετρό! Ο συρμός ήταν εκεί!

Από το βίντεο – ντοκουμέντο του ξυλοδαρμού στο μετρό που εξασφάλισε το Open, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο συρμός ήταν εκεί την ώρα του ξυλοδαρμού...

Μήνυμα – κόλαφος του αδερφού της Σοφίας Μπεκατώρου!

Με παρέμβαση του στο διαδίκτυο πριν λίγο ο αδερφος της Σοφίας Μπεκατωρου στέλνει ηχηρο μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο:Ελπίζω κανείς βουλευτής/Δικηγόρος να μην αναλάβει την...

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Αυτιάς εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη (Βίντεο)

Ποιος είδε τον Γιώργο Αυτιά και δεν το φοβήθηκε! Δεν ήξερε που να κρυφτεί ο Άδωνης Γεωργιάδης από την σκληρή κριτική που του έκανε, ενώ...

Μεγαλείο ψυχής από τον σταθμάρχη του Μετρό που ξυλοκοπήθηκε, μιλώντας για τους δράστες

Μεγαλειο ψυχής από τιν σταθμάρχη που ξυλοκοπήθηκε στην Ομόνοια από τους δυο νεκρούς καθώς χθες μιλώντας για τους δράστες ευχήθηκε να είναι καλά.Όσο αφορά...