ΚΥΡΙΑΚΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσίασαν Γερμανούς γιατρούς σαν τουρίστες. Τι άλλο θα δούμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

80A90E08-8732-49CC-B5C4-CAD72B42A649Τι ζούμε. Ο Θεοχάρης παραμύθιαζε τον κόσμο ότι πάει δήθεν να υποδεχτεί τουρίστες ενω η πτήση ήταν συμβολική πτήση με Γερμανούς από το χώρο της υγείας!


Πόσο παραμύθι πια!
Με 170 Γερμανούς επισκέπτες, η TUI ξεκινάει το ταξιδιωτικό πρόγραμμά της στην Ελλάδα με την πτήση X3 4364 που αναχωρεί σήμερα από το Αννόβερο για την Κω. Οι επισκέπτες θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο Robinson Club Daidalos. Οι επιβάτες είναι διάφοροι επαγγελματίες που συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της πανδημίας στη Γερμανία. Το ταξίδι πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εφημερίδα BILD.
Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, το πρόγραμμα της TUI fly περιλαμβάνει 56 πτήσεις προς τους ελληνικούς προορισμούς. Ιδαίτερα δημορφιλείς στο γερμανικό κοινό της TUI είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Κώς και η Πελοπόννησος. Οι πρώτες πτήσεις θα ξεκινήσουν από το Αννόβερο, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, τη Στουτγάρδη, το Μόναχο, την Κολωνία/Βόννη και τη Βασιλεία της Ελβετίας. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *