Δωρεάν διακοπές σε τουρίστες προσφέρει Ιταλικό χωριό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ιταλικό χωριό μόλις δύο ώρες από τη Ρώμη και τη Νάπολη ελπίζει να προσελκύσει τουρίστες αυτό το καλοκαίρι προσφέροντάς τους δωρεάν διαμονή.

Το San Giovanni in Galdo, ένα χωριό στη νότια Ιταλία, προσφέρει μερικά από τα άδεια σπίτια του δωρεάν σε ταξιδιώτες που επισκέπτονται την περιοχή, την περίοδο μεταξύ Ιουλίου και Οκτωβρίου.
Όπως πολλά μικρά και αγροτικά ιταλικά χωριά, το San Giovanni πλήττεται από μείωση του πληθυσμού καθώς οι κάτοικοι φεύγουν για μεγάλες πόλεις. Ως αποτέλεσμα, διαθέτει πολλά κενά σπίτια που μπορούν να φιλοξενήσουν ταξιδιώτες που επιθυμούν να ξεφύγουν από τις πολυσύχναστες πόλεις για ένα διάλειμμα μιας εβδομάδας.
Στην περιοχή Molise στην Ιταλία, το χωριό απέχει μόλις 40 λεπτά από τις ακτές της Αδριατικής και τα βουνά των Απέννιων και είναι πλούσιο σε αξιοθέατα φυσικής ομορφιάς.
Η δωρεάν διαμονή
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα travelstyle.gr, στα πλαίσια του προγράμματος που ονομάζεται Regalati il Molise οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν επτά διανυκτερεύσεις σε μερικά από τα άδεια σπίτια της περιοχής. Βασικός στόχος είναι να πείσει τους ταξιδιώτες να βάλουν το Molise στην λίστα τους με τους προορισμούς που θέλουν να επισκεφθούν.
Με καλυμμένο το κόστος διαμονής, οι επισκέπτες έχουν περισσότερα χρήματα για να ανακαλύψουν την ομορφιά του Molise, την ιστορία, το φαγητό και το κρασί του.
Η δράση, που δημιουργήθηκε από τον τοπικό ακτιβιστή Enzo Luongo, θα ξεκινήσει από τις 4 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου.
πηγή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ