ΚΥΡΙΑΚΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκρύπτουν το πόρισμα της πειθαρχικής έρευνας για την Ελένη Τουλουπάκη;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η πληροφορία είναι τουλάχιστον εξοργιστική. Σύμφωνα με αυτή ο πειθαρχικός έλεγχος για την Ελένη Τουλουπάκη έχει ολοκληρωθεί και είναι απαλλακτικός. Αυτό έχει μία λογική, διότι εάν ήταν ενοχοποιητικός, θα είχε γίνει η σημαία από τους παρακρατικούς μηχανισμούς που μεταχειρίζονται ακόμα και αλλοιωμένες υποκλοπές προκειμένου να στήσουμε μία υπόθεση.

Το εξοργιστικό της υπόθεσης όμως είναι πως εάν υπάρχει όντως απαλλαγή της κυρίας Τουλουπάκη και αυτό το αποκρύπτουν από την προανακριτική, τότε, θα υπάρχει δικαιολογία για τις όποιες αποφάσεις με το δεδομένο ότι δεν γνώριζαν πως η κυρία Τουλουπάκη έχει απαλλαχθεί!

Εάν όμως η προανακριτική ενημερωθεί έγκαιρα για την απαλλαγή της κυρίας Τουλουπάκη, τότε όσοι επιχειρήσουν να την παραπέμψουμε ο συνεργός του Παπαγγελοπούλου, θα έχουν διαπράξει κατάχρηση εξουσίας. Τόσο απλά.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *