Εντυπωσιακή Τζάκρη ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΕ θείο Μητσοτάκη κι ανιψιό Μπακογιάννη μέσα στον ΣΚΑΪ [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κατεχόμενες χώρες τέτοια χουντο-νομοσχέδια για διαδηλώσεις:

  • “Η Νέα Δημοκρατία κατατείνεται ότι είναι φιλελεύθερη και από την άλλη προσπαθεί να κατατείνει τα ακροδεξιά στοιχεία στο εσωτερικό της. Αυτού του είδους οι ρυθμίσεις υπάρχουν μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα με έλλειμμα δημοκρατίας ή έχουν σε κατοχή άλλες χώρες
  • Οικονομία ζαρντινιέρας βιτρίνας με το αζημίωτο για την οικογένεια. Πάντα γίνονται δουλίτσες”
  • “Ο Θείος Μητσοτάκης απαγορεύει τις διαδηλώσεις και ο ανιψιός Μπακογιάννης κλείνει το κέντρο της Αθήνας”

Με μια εντυπωσιακή πολιτική παρουσία η Θεοδώρα Τζάκρη έδωσε μαθήματα στο πως θα πρέπει να εμφανίζονται τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα στημένα αντιδεοντολογικά τηλεοπτικά πάνελ των βαρόνων των μίντια.

Ούτε προσποιητές αστικές ευγένειες, ούτε φιλοφρονήσεις, ούτε ίσες αποστάσεις. Αυτά ίσως θα ήταν αναγκαία αν τα κανάλια λειτουργούσαν δημοσιογραφικά και δεοντολογικά, αλλά εδώ και 10 χρόνια, αυτό που αποκαλούν ενημέρωση είναι μια ωραιοποιημένη μεν, αλλά κατευθυνόμενη δε, προπαγάνδα που έχει μόνο σκοπό να στηρίξει τα συμφέροντα της πολιτικής και οικονομικής ελίτ της Ελλάδας που καταδυναστεύει τους πολίτες.

Δείτε λοιπόν πως μέσα σε 3 λεπτά με μεστό λόγο και αδιάψευστα επιχειρήματα, στηλίτευσε τα έργα και ήμερες της διαπλεκόμενης κυβέρνησης του θείου Κυριάκου Μητσοτάκη με έμφαση στο χουντικής προέλευσης νομοσχέδιο για τον περιορισμό της ελευθερίας του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι  για όσους θέλουν διαδηλώσουν ελεύθερα στην πόλη, αλλά και για τον “Μεγάλο Περίπατο” του ανιψιού Κώστα Μπακογιάννη, που έχει προκαλέσει απίστευτο έμφραγμα στη ζωή της πόλης, επίσης με το ίδιο σκεπτικό να εμποδίζει την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών στην Αθήνα.

Και μάλιστα όλα αυτά μέσα στον ΣΚΑΙ και με την Φωτεινή Πιπιλή της Νέας Δημοκρατίας με το αυταρχικό ύφος, αυτών που θεωρούν ότι τους ανήκει το κράτος, να κάνει υποδείξεις στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας “κυρία Τζάκρη μαζευτείτε”

Αυτό του “κυρία Τζάκρη μαζευτείτε” είναι η λογική όλης της ΝΔ που μεταφράζεται ως “το κράτος είναι δικό μας”.

Η Νέα Δημοκρατία εκτός από εκλογές ετοιμάζεται για σκληρά μέτρα κατά του Ελληνικού λαού και γι αυτό προλυένει το έδαφος για καταστολή των αντιδράσεων όσων θα πεινάσουν και θα χάσουν τα σπίτια τους από τις κατασχέσεις

netakias

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ