Περί συνεκμετάλλευσης και κουραφέξαλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λοιπόν, για να τελειώνουμε!

Δεν πρόκειται, τόσο γρήγορα όσο θα θέλαμε, να διορθωθούν οι λανθασμένες πολιτικές χρόνων που θέριεψαν την Τουρκία και έχουν οδηγήσει στη σημερινή κατάσταση.
Γι’ αυτό λοιπόν, αν σας έχει απομείνει διόλου τσίπα και ελληνικό αίμα μέσα σας:
1. Απαντήστε επιτέλους με τον τρόπο που πρέπει και προβάλλετε οποιοδήποτε βέτο σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε όλες τις συμφωνίες που θα έρθουν στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ενωσης-Τουρκίας.
2. Απαιτήστε τη λήψη μέτρων κατά της Τουρκίας. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται τόσος ντόρος για το επεισόδιο με τους Γάλλους όταν καθημερινά έχουμε παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου που είναι και ευρωπαϊκός. Εκεί δεν ευαισθητοποιούνται τα ευρωπαϊκά αυτιά;
3. Ανακηρύξτε και οριοθετήστε άμεσα ΑΟΖ με Κύπρο. Άμεση θα πρέπει να και η υλοποίηση του ενιαίου αμυντικού Δόγματος.
4. Άμεσα συμφωνία με τη Ρωσία για ναυτική βάση στη Βόρεια Ελλάδα με ταυτόχρονη κάθοδο του ρωσικού στόλου στο Αιγαίο. Η απραξία των ΗΠΑ είναι επικίνδυνη και κατά των συμφερόντων της Ελλάδος. Κανείς δεν θα μας χαριστεί, μόνοι μας πρέπει να χτίσουμε συμμαχίες.
5. Η συμφωνία με τη Γαλλία και η παραλαβή των φρεγατών BELHARA θα πρέπει να είναι δεδομένη και άμεση.
6. Η Τουρκία δεν μπορεί να μένει “ατιμώρητη” ούτε για την παραβίαση του εμπάργκο στη Λιβύη, ούτε για τις σφαγές στη Βόρειο Συρία ούτε για την πειρατική πολιτική της στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Για να μην κληθεί λοιπόν η Ελλάδα να γεννήσει πάλι ήρωες, που θα το κάνει αν χρειαστεί, κηρύξτε CASUS BELLI σε Τουρκία και Αλβανία.
Για την μεν πρώτη σε περίπτωση που αναπτυχθεί γεωτρύπανο στα χωρικά μας ύδατα ή δεν αποσυρθεί εντός μηνός το γεωτρύπανο από την κυπριακή ΑΟΖ. Για την δε Αλβανία, στην περίπτωση που δεν σεβαστεί τα δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Ζωτικά συμφέροντα της Ελλάδας υπάρχουν και στην Αλβανία αλλά και στα Σκόπια, τα οποία θα πρέπει να σεβαστούν, με κυρώσεις αν χρειαστεί, την συμφωνία των Πρεσπών.
ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ!
Από τον ΓροθιάΣτοΜαχαίρι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ