21/04/2021

Τα περιεχόμενα του "Απόδημου"

Array

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ και Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. Ειδικό Αφιέρωμα. Όπου αναφερόμαστε για το γεγονός όπου υπήρξε δολοφονία ενός παιδιού 15 ετών από θανατικό βόλι ενός ατόμου που είχε υποχρέωση της τήρησης της έννομης τάξης και επισκίασε τον ουρανό της Ελλάδος. Τις δηλώσεις της Πολιτειακής και Πολιτική ηγεσίας. Τα Γεγονότα μετά την δολοφονία ενός 15χρονου στην Αθήνα .  Τα Επεισόδια και τις Καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της πατρίδας μας, όπου οι καταστροφές δεν ήταν από τα δεκαπεντάχρονα παιδιά που πετούσαν πέτρες και κατέστρεφαν τα πάντα στην Αθήνα και σε στις διάφορες πόλεις, ήταν οι ηθικοί αυτουργοί τους, ήταν οι οργανωμένοι που τους οδηγούν στην απολιτικοποίηση και εάν μας ρωτήσετε ποιοι είναι οι οργανωμένοι θα σας απαντήσουμε ότι δεν γνωρίζουμε ο Θεός ξέρει. Επίσης την Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας από την ΕΛ.ΑΣ.. Μελετείστε  τα γεγονότα προσοχή.
ΕΚΔΗΜΙΣΕ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΟΣΧΑΣ και ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΩΝ ΑΛΕΞΙΟΣ Β’. Αφιέρωμα. Όπου αναφερόμαστε για τα γεγονότα  που αφορούν την εκδημία του μακαριστού Πατριάρχη Μόσχας Αλεξίου του Β , σε ότι αφορά την ζωή και την εκδημία του, για τον πιθανόν μελλοντικό Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσίων κλπ . Αναφερόμαστε με έμφαση στο μακαριστό Πατριάρχη Αλέξιο τον Β’ διότι ήταν ένας πολύ πνευματικός άνθρωπος, ήτα πολύ φίλος της Ελληνικής και Κυπριακής Ορθόδοξης Εκκλησίας και μεγάλος Φιλέλληνας.
Η ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ και οι ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΙΝΑΣ Αρχειακό Αφιέρωμα. Όπου αναφερόμαστε για τα γεγονότα  που αφορούν μια περιγραφή των Ιστορικών , Πολιτικών δεδομένων της Κίνας κλπ, την Ιστορία της Κίνας, την Πολιτική ανάπτυξη της Κίνας, τις Διεθνείς Σχέσεις της Κίνας, και θα κλείσουμε το αφιέρωμα με τις ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΙΝΑΣ .
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΕ!!! Αρχειακό αφιέρωμα. Όπου αναφερόμαστε για τα γεγονότα  που αφορούν τις Συνελεύσεις του ΣΑΕ όπου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και σημειώνεται ότι για πρώτη φορά τίθεται σε ισχύ ενιαίος κανονισμός λειτουργίας των Συντονιστικών Συμβουλίων καθώς και ο κανονισμός λειτουργίας των περιφερειακών Συνελεύσεων, μετά την ψήφισή τους από τις αντίστοιχες επτά περιφέρειες κατά τη διάρκεια των Συνελεύσεων. Επίσης, σε όλες τις περιφέρειες συζητήθηκε η ψήφος των ομογενών, τα εθνικά θέματα και η Νεολαία.
ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΙΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, με την ΕΠΙΣΚΕΨΗ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Όπου αναφερόμαστε για τα γεγονότα  που αφορούν για την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Κίνας κ. Χου Ζιντάο στην Ελλάδα, λίγο καιρό μετά τις επισκέψεις της ελληνικής πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας στην Κίνα. Όπου πιστοποιήθηκε ότι η σχέση φιλίας και συνεργασίας των δυο κρατών και λαών αλλά που είναι κάτι παραπάνω είναι σχέση στρατηγική . Στην επίσημη αυτή επίσκεψη υπογραφθήκαν στρατηγικές συμφωνίες Ελλάδος-Κίνας .
ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ: Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΔΑΣ. Όπου αναφερόμαστε για ένα ανάγνωσμα που λόγω των εορτών των ημερών του Δεκεμβρίου και της Πρωτοχρονιάς και λόγω των γεγονότων που τυράννησαν την Ελλάδα λίγες μέρες πριν, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε και προτείνουμε σε όλους τους Έλληνες και Απόδημους αδελφούς μας, να μελετήσουν στον ελεύθερο χρόνο τους ένα αρχαίο κείμενο για περάσουν τον χρόνο τους και να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους μέσα από την αρχαία ελληνική Γραμματεία.
MICHALIS LAZARIDIS the GREEK EMIGRANT AUTHOR of MOBILE BLACKBERRY and also AND ONE of the MORE IMPORTANT INSTITUTES of PHYSICS IN the WORLD. Where we were reported for one Greek emigrant, because all Greeks should know the work of our Emigrant brothers, for that  we present the work of Michalis (Maik) Lazaridis, because is Michalis Lazaridis. Michalis (Maik) Lazaridis is one still charismatic Greek of dissemination that excels in the abroad. And also was given birth in Kontantinoupoli (Istamboul) in 1961 and after with his family went in Canada as emigrant, when it was five years. He is the recipient of many technology and business awards, and led the research and development efforts of various technological innovations including the BlackBerry, the first complete wireless email solution.
H ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ (Από τον Όμηρο έως σήμερα). Όπου αναφερόμαστε για ένα ανάγνωσμα που αφορά την Ελληνική γλώσσα διότι ρόλος της Ελληνικής γλώσσας είναι μία καθοριστική παράμετρος στην ιστορική πορεία ενός έθνους. Δεν μπορεί να υπάρξει πορεία στο μέλλον, χωρίς να γνωρίζουμε την πορεία μας στο παρελθόν. Και ένα από τα χαρακτηριστικά και αναλλοίωτα σημάδια αυτής της πορείας είναι η γλώσσα μας. Και σας παρουσιάζουμε πολλές πληροφορίες τις οποίες αξίζει να τις μεταφέρετε και στους φίλους σας.
Ευρωβουλή 44ον: Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΤΕΣΕΩΝ, ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, κλπ… Όπου αναφερόμαστε για τις θέσεις – ερωτήσεις – απόψεις των Ελλήνων ευρωβουλευτών για τα θέματα που αφορούν την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση και επιλέξαμε ενέργειες για το ελάχιστο ποσό για την προστασία των καταθέσεων των αποταμιευτών, η Κατοχύρωση του 48ώρου για τους Έλληνες εργαζομένους, αλλαγή στάσης της Ε.Ε. σχετικά με τη νομιμότητα της συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με τη Microsoft, για την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των πολιτικών για τις Κλιματικές Αλλαγές, η Προστασία των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Siemens στη Θεσσαλονίκη και για την συγχρηματοδότηση για τις πίστες ασφαλούς οδηγήσεως κλπ.
1ον. ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ ένας από τους 7 ΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ. Ιστορικό αφιέρωμα. Όπου αναφερόμαστε για ένα ανάγνωσμα που αφορά το γεγονός όπου οι Έλληνες και οι Απόδημοι αδελφοί μας πρέπει να γνωρίζουν τα άτομα που διέπρεψαν στην αρχαιότητα και παρέμειναν γνωστοί μέχρι σήμερα σαν Σοφοί σε όλο τον κόσμο. Αυτούς τους Σοφούς αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε ανά μήνα διότι όλοι τους ήσαν Έλληνες και η ομιλία τους Ελληνική και ο καθένας από τον χώρο του δημιούργησαν τον ελληνικό Πολιτισμό αυτόν που πρέπει να γεύονται και να προωθούν όλοι οι Έλληνες στα αδέλφια μας είτε είναι Ομογενείς που ζουν στα διάφορα κράτη είτε Απόδημοι Έλληνες που έχουν ρίζες από τις ελληνικές περιοχές και συγκροτούν τον Απόδημο Ελληνισμό . Και κάνουμε μια εισαγωγή και δένουμε την ελληνική γλώσσα με τις κινήσεις ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ και ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ σ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, το γεγονός όπου υπάρχει ανάγκη ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ενώ αναφερόμαστε για τις ΘΕΩΡΙΕΣ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ κλπ
Διαβάστε τα άρθρα στο www.apodimos.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ