Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Επιστρέφει με μνημόνιο και αιματηρές "μεταρρυθμίσεις" 70 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Τα χρήματα είναι λιγότερα από αυτά που ζητούσαν τα κράτη 370 δισεκατομμύρια ευρώ αντί 500 δισεκατομμύρια και το χειρότερο, θα δοθούν τα μισά με δάνεια με μεταρρυθμίσεις μνημονιακού τύπου!


netakias.com

Δηλαδή λιτότητα κι άλλη λιτότητα, ανεργία και αυτοκτονίες. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι αυτό θέλει ο Ελληνικός λαός
Μόλις ολοκληρώθηκε μόλις η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, στις Βρυξέλλες, μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών έπειτα από μαραθώνιες και κοπιώδεις διαπραγματεύσεις με επίκεντρο το Ταμείο Ανάκαμψης.
Η Ευρώπη έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και κατάφερε να καταλήξει σε μια συμφωνία μετά από 4 ημέρες σκληρών διαπραγματεύσεων και μέσα από μια διαδικασία αμοιβαίων υποχωρήσεων και συμβιβασμών, δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως η Ελλάδα θα λάβει συνολικό πακέτο πάνω από 70 δισεκατομμύριων ευρώ, τα οποία «θα διαχειριστούμε για την παραγωγική ανασυγκρότηση» της χώρας.
Για να το κάνει ταληράκια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «για την επόμενη 3ετία, πέραν των πόρων που έχουμε από το Πολυετές έχουμε ένα σημαντικότατο πρόσθετο χρηματοδοτικό εργαλείο, που θα χρηματοδοτήσει επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις».
Αυτές οι «μεταρρυθμίσεις» είναι η φάκα. Θα
https://www.youtube.com/watch?v=17YRu9RtKHA&feature=emb_title

ΔΗΜΟΦΙΛΗ