Χορηγούμενα αρθρά κατά του αντιεισαγγελέα Σοφουλάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πόρισμα Σοφουλάκη 200+ σελίδων βάζει ταφόπλακα στο κατηγορητήριο της Προανακριτικής κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και απαξιώνει το πόρισμα του αντιεισαγγελέα Ζαχαρή.
Πόσο τυχαίο είναι λοιπόν σήμερα να βλέπουμε ακόμη και πληρωμένες καταχωρήσεις στο Facebook και τον Instagram με άρθρα κατά του κ.Σοφουλάκη;
110009294_1431736253693936_6868742008080506344_n
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναφέρεται σε πρακτικές διαφθοράς από πολιτικά πρόσωπα στη διάρκεια της τριετίας 2012 – 2015. Απαλλάσσει την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και αποδομεί πλήρως τους κατήγορους και βασικούς μάρτυρες στην Επιτροπή της Βουλής – Ζητάει τη διερεύνηση για τυχόν διάπραξη από μέρους της εισαγγελέως Ελένης Ράικου των ποινικών αδικημάτων, ενώ επισημαίνει ότι, κατά την έρευνα την οποία διεξήγαγε, διαπίστωσε πράξεις που μπορεί να χαρακτηριστούν ως ποινικά αδικήματα και αφορούν τον Ιωάννη Αγγελή
Φως στο μεγάλο σκάνδαλο της Novartis ρίχνει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Λάμπρος Σοφουλάκης με το πόρισμά του, που αποκαλύπτουμε σήμερα! Αρχειοθετεί τυχόν ευθύνες της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και των επίκουρων εισαγγελέων Χρήστου Ντζούρα και Στέλιου Μανώλη. Κατατέθηκε στις 7 Ιουλίου του 2020, μία ημέρα πριν από την παραγγελία για δίωξη κατά της Ελένης Τουλουπάκη του συναδέλφου του αντεισαγγελέα Χρήστου Ζαχαρή.
Με το πόρισμα, το οποίο ασχολείται με τον χειρισμό της δικαστικής έρευνας για το σκάνδαλο της Novartis, μπαίνει ταφόπλακα στις αιτιάσεις της πλειοψηφίας της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για ευθύνες του τέως υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ενώ αναδύονται ενέργειες και παρασκήνιο για εισαγγελικούς λειτουργούς, οι οποίοι από κατήγοροι τείνουν να μετατραπούν σε κατηγορουμένους. Ολόκληρο το σκάνδαλο περνάει μέσα από τις 300 σελίδες του πορίσματος Σοφουλάκη με τα εξής βασικά συμπεράσματα:

Αποδόμηση κατηγόρων και βασικών μαρτύρων ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ