Πύρινη κόλαση στην Κορινθία: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες – Διασπάρτες εστίες και αναζωπυρώσεις [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύσκολη η νύχτα στην Κορινθία. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στη ευρύτερη περιοχή των Κεχριών. Διασπάρτες εστίες και αναζωπυρώσεις. Ενισχύσεις πυροσβεστικών δυνάμεων από Βόρεια Ελλάδα.
 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=i8gyCYRvXGk]

 
Μάχη με τις φλόγες στις Κεχριές Κορινθίας συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Τα εναέρια μέσα και ειδικότερα τα 6 ελικόπτερα και τα 2 αεροσκάφη που πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού αποσύρθηκαν μόλις νύχτωσε, ενώ με το πρώτο φως της νέας ημέρας θα είναι έτοιμα, εφ΄ όσον χρειαστεί, να επιχειρήσουν ξανά. Στο σημείο πλέον επιχειρούν μόνο επίγειες δυνάμεις ενώ σημαντική είναι και η συμβολή των Αστυνομικών της Κορινθίας.
Στη διάρκεια της νύχτας αναμένεται να ανανεωθούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ώστε να είναι ξεκούραστοι οι πυροσβέστες. Στο σημείο έχουν φτάσει 35 πυροσβέστες από την Β. Ελλάδα που ήδη ανέλαβαν καθήκοντα και επιχειρούν. Συνολικά πλέον επιχειρούν 179 πυροσβέστες με 56 οχήματα, 10 πεζοπόρα τμήματα και το ΜΕΤΠΕ. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου των Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ