Πόσο πατριωτική μπορεί να είναι μια κυβέρνηση που εξελέγη με την χειρότερη προπαγάνδα;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4f006221 3cf9 4adb a00f 214d7bad64eeΜία πλαστή ανάρτηση που δημιουργήθηκε τις ημέρες της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι έκανε πάλι το γύρο του διαδικτύου από τους συγκεκριμένους μαύρους κύκλους που πρωταγωνίστησαν στην προπαγάνδα για να έρθει στην εξουσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το μήνυμα που έγινε με αποκλειστικό σκοπό να συκοφαντηθεί ο Παύλος Πολάκης, αφού φυσικά ουδέποτε ανήρτησε κάτι τέτοιο, συνεχίζει να διακινείται ως αληθές από άθλιους εγκληματίες προπαγανδιστές και αρκετά ηλίθιους ψηφοφόρους που το πιστεύουν.
Διακινείται μάλιστα από τους ίδιους μαύρους κύκλους που χαρακτηρίζουν το πλοίο με την τουρκική ηρωίνη ως σκευωρία, την Novartis ως σκευωρία, μια απολύτως αντεθνική και επικίνδυνη στάση.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ενήμερος για αυτή την φρικτή προπαγάνδα που έκανα σκοτεινή κύκλοι χορηγών του. Το θέμα είναι, πόσο ηθική μπορεί να είναι μία κυβέρνηση που εξελέγη με χορηγούς που συνδέονται ευθέως με την Τουρκία, με κακουργηματικές δραστηριότητες, με πλιάτσικο δημοσίου χρήματος. Και αυτό θα πρέπει να αναρωτηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Πριν έρθει και σε αυτόν κάποιος κύριος με μούσι και του ζητήσει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, υπενθυμίζοντας του «πόσα του οφείλει». Όπως έγινε με την Siemens, τον Σημίτη και τα Ίμια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ