ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Δείτε πως εξαπάτησαν το ΣτΕ Μητσοτάκης και Βρούτσης! Αν οι συνταξιούχοι δεχθούν τα κουρεμένα αναδρομικά χάνουν τα υπόλοιπα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσοι συνταξιούχοι δεχθούν να πληρωθούν το 30% των αναδρομικών, παραγράφονται τα υπόλοιπα 60%! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ:
 
Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε την μεγάλη αντισυνταγματική κομπίνα που έκανε νόμο του Κράτους ο Γιάννης Βρούτσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε – παραπλανητικά – ότι τα αναδρομικά θα δοθούν εφάπαξ, πλήρως και σε όλους τους συνταξιούχους (δηλαδή και σε όσους δεν είχαν προσφύγει δικαστικά) μέσα στο 2020.
Ποια ήταν η κομπίνα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιάννη Βρούτση;
“Κούρεψαν” κατά 60% τα αναδρομικά και το έκαναν έτσι, ώστε ΑΝ οι συνταξιούχοι ΔΕΝ προσφύγουν ΞΑΝΑ για να πάρουν ολόκληρο το ποσό που επιδίκασε το ΣτΕ και ΠΡΙΝ πάρουν τα λεφτά, χάνουν το δικαίωμα να πάρουν ολόκληρα τα αναδρομικά που δικαιούνται! 
Δηλαδή, θα πάρουν το 30% κι αν το πάρουν κι αυτό και να είναι και ευχαριστημένοι.
https://www.youtube.com/watch?v=5SQlqsY5heI&feature=youtu.be
«Μιλάμε για ένα ποσό της τάξης του 1,4 δισ. ευρώ, αφορά κύριες συντάξεις του ιδιωτικού τομέα, που αφορά όμως και συνταξιούχους του δημόσιου»
 Ποσό που αντιστοιχεί περίπου στο 40% των συνολικού ποσού των αναδρομικών, καθώς από αυτό εξαιρούνται τα δώρα και οι επικουρικές. Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι το κόστος των αναδρομικών υπολογίζοταν σύνολό του (κύριες, δώρα, επικουρικές) στα 3,9 δισ, μόνο για το χρονικό διάστημα των έντεκα μηνών δηλαδή από τον Ιούνιο του 2015 μέχρι τον Μάιο του 2016.
https://www.youtube.com/watch?v=sLtF6S9ulkc&feature=youtu.be

ΔΗΜΟΦΙΛΗ