Αποκαλύφθηκε ο @fatihtezcan , το μακρύ χέρι του Ερντογάν στο διαδίκτυο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απειλεί την Ελλάδα με εισβολή στην Θράκη, κατ’ εντολή του ίδιου του Ερντογάν!

Επίθεση του Τούρκου παρακρατικού του Ερντογάν σε ελληνικό site

Ενοχλήθηκε ο Abdullah Bozkurt που το www.newsbreak.gr του τράβηξε την κουκούλα και αποκάλυψε τον ρόλο του ως το μακρύ χέρι του Ερντογάν στο Twitter. Την ώρα που η πλατφόρμα έχει κατεβάσει εκατοντάδες χιλιάδες λογαριασμούς από τους τούρκους προβοκάτορες, ο συγκεκριμένος συνεχίζει να υφίσταται με σχεδόν 1 εκατομμύριο ακόλουθους. Μία προσεκτική παρατήρηση των αναρτήσεων του, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.

Ο άνθρωπος αυτός εκτός από τα χτυπήματα σε εσωτερικούς αντιπάλους του σουλτάνου, αποτελεί την φωνή της τουρκικής κυβέρνησης εξαπολύοντας απειλές κατά της Ελλάδας και όλων των άλλων στόχων του τουρκικού βαθέως κράτους.

Από εχθές που αποκαλύφθηκε ο ρόλος του, οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης του www.newsbreak.gr έχουν γίνει στόχος μαζικών επιθέσεων από τουρκικούς λογαριασμούς, μόλις ο Τούρκος προβοκάτορας κοινοποίησε το σχετικό άρθρο.

Την ίδια στιγμή όμως που οι Τούρκοι καταγγέλλουν το newsbreak.gr, παραβιάζουν με τις αναρτήσεις τους τις βασικές αρχές του Twitter περί υποκίνησης μίσους, ρατσισμού και λοιπά.

Και φυσικά έχουμε περάσει στην αντεπίθεση μαζί με εκατοντάδες Έλληνες χρήστες του Twitter. Ωρα λοιπόν να μετρηθούμε, ώρα να τους δείξουμε πως οι Έλληνες θα σταθούν απέναντι τους σε όλα τα επίπεδα. Και σε όλα τα πεδία μαχών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ