Ο Τολμών Νικά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός

Αυτός που παρακαλάει τους «συμμάχους», που τρέχει πίσω από τους «προστάτες», το μόνο που θα κερδίσει, είναι να χάσει πανηγυρικά!

Διαπίστωσε η κυβέρνηση (εμείς στιγμή δεν αμφιβάλλαμε για την «αγάπη» που μας έχουν οι «σύμμαχοί» μας) πως στα διαβήματά της στο ΝΑΤΟ στην Ε.Ε. και την Αμερική, εκείνοι δηλαδή που θα μπορούσαν να τραβήξουν το αυτί στην προκλητική κι αιμοδιψή Τουρκία, έκαναν την «πάπια»!

Η κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας και να λάβουν αποφάσεις που θα στοχεύουν στην προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας. Μετά δε την απόφαση, να αποστείλει επιστολές στο ΝΑΤΟ, στην Ε.Ε. στην Αμερική, στην Ρωσία κ.α. που θα ενημερώνει ότι αν δεν αποσύρει ΑΜΕΣΑ η Τουρκία το ερευνητικό σκάφος και τα πολεμικά πλοία από τα ελληνικά χωρικά ύδατα, θα θεωρηθεί η ενέργεια αυτή επιθετική πράξη και πως θα απαντήσει με πυρά.

Είναι βέβαιο, πως αν η Ελλάδα προβεί σε ενέργειες που θα πείθουν ότι είναι αποφασισμένη να πραγματοποιήσει στρατιωτική παρέμβαση στις προκλήσεις της Τουρκίας, το ΝΑΤΟ, οι «σύμμαχοι», οι «εταίροι» κι όλοι οι παρατρεχάμενοι, θα αναγκαστούν να πάρουν θέση. Και η θέση αυτή, μόνο την Ελλάδα θα ευνοήσει.

Ο Τολμών Νικά!

Χρόνια τώρα, οι Έλληνες έχουν διαπιστώσει πως ενώ από την μια διαθέτουν αξιόλογες ένοπλες δυνάμεις, από την άλλη έχουν… κότες πολιτικούς! Πολιτικούς που ντροπιάζουν το ελληνικό γένος, πολιτικούς που στο παρελθόν, έχουν ξεφτιλίσει την Ελλάδα στην διεθνή κοινή γνώμη.

Η περίπτωση των Ιμίων το αποδεικνύει.

Οι στρατιωτικοί, πιστοί στον όρκο που είχαν δώσει, ζητούσαν την άδεια να κατατροπώσουν τους εισβολείς Τούρκους κι οι κυβερνώντες (ΠΑΣΟΚ – Σημίτης) τους εμπόδισαν και ζήτησαν από την Αμερική να παρέμβει φοβούμενοι να πράξουν αυτό που το καθήκον τους υποχρέωνε. Δηλαδή, να ορθώσουν το ανάστημά τους, να αποδείξουν έμπρακτα πως η Ελλάδα είναι ανεξάρτητο Κράτος που μπορεί να υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Το αποκορύφωμα της πολιτικής δειλίας ήταν η δήλωση του τότε υπουργού Θεόδωρου Πάγκαλου πως «η σημαία είναι ένα πανί» και πως την σημαία την πήρε ο αέρας!!!

Ο Τολμών Νικά!

Μήνες τώρα, η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Άμυνας, έδιναν την διαβεβαίωση στους Έλληνες ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι πανέτοιμες να αντιμετωπίσουν τις τουρκικές προκλήσεις, να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Αν πίστευαν αυτά που έλεγαν, αν πράγματι έτσι έχουν τα πράγματα, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν! Τι περιμένουν; Να έρθουν οι Τούρκοι για έρευνες στο Φάληρο;

Τις κρίσιμες αυτές για τη χώρα ώρες, είναι καλό οι πολιτικές δυνάμεις να είναι μια γροθιά, να είναι ενωμένες μπροστά στον ένα και μοναδικό σκοπό, να κρατήσουν όρθια, περήφανη κι αλώβητη, την Ελλάδα. Και φυσικά, να επιβάλουν και στα «παπαγαλάκια τους» να σταματήσουν τις εμπρηστικές δηλώσεις τους, τα διχαστικά δημοσιεύματα, τις διχαστικές γελοίες αναρτήσεις τους. Το επιβάλει το εθνικό καθήκον! Αν μπορούν φυσικά να το νοιώσουν, να το καταλάβουν.

Ο Τολμών Νικά!

Ασφαλώς και κανείς λογικός άνθρωπος δεν επιθυμεί έναν πόλεμο. Κανείς δεν θέλει να σκοτώνονται νέα παιδιά, άμαχοι, να καταστρέφονται οικονομίες. Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη πλευρά όμως επιβάλει να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματά σου απέναντι στον κάθε εισβολέα, στον κάθε άρπαγα. Η ιστορία διδάσκει πως όποιοι λαοί δεν αντέδρασαν έγκαιρα απέναντι στους κινδύνους που λόχευαν είτε ηττήθηκαν είτε εξαφανίστηκαν.

Ο Τολμών Νικά!

Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης είχε χαρακτηρίσει τους Έλληνες σε μια ομιλία του ως «έθνος ανάδελφο». Κι αυτή είναι μια αλήθεια που πρέπει επιτέλους να την κατανοήσουμε.

Ναι, ίσως είμαστε μόνοι απέναντι στην Τουρκία. Όμως εμείς είμαστε Έλληνες. Έλληνες, το έθνος που όλοι φοβούνται μήπως κάποτε ξυπνήσει.

Μήπως ήρθε η ώρα;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ