17/04/2021

Η Υφαρπαγη της ΤτΕ απο τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Array

Από τον Πόρτα – Πόρτα και τον Κυριάκο Τόμπρα

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ ? ( και ΓΙΑΤΙ )
[scribd id=78632298 key=key-bniopbrl0vyn0fqifdr mode=list]
Εδω οι Επισημες τροποποιησεις Καταστατικου ΤτΕ απο ΠΑΠΑΚι+ΓΑΠ, 18 Απριλιου 2011
[scribd id=78633370 key=key-lz2kcuf7i8awia2xwye mode=list]

  1. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ).

  2. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΕΠΟΠΤΙΚΗ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Ο ΕΦΕΤ, ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ, Η ΒΟΥΛΗ ΚΛΠ.

  3. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ. (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ). ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ.

  4. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, Α.Ε. ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΑΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ.

  5. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 30%). ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ GOLDMAN SACHS).

  6. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Οποιος εχει @@ και ΘΕΛΕΙ… ας μας πει ΓΙΑΤΙ αλλαξαν το καταστατικο της ΤτΕ.
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ…. ???
ΠΠ/Kyriakos Tobras

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ