13/04/2021

Και στην Φινλανδία θέμα οι αποκαλύψεις του Ολυμπία για την πρωθυπουργική οικογένεια.

Array

 laliberte

Αφιερωμένο στα ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” που δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα.

Μετά το πρωτοσέλιδο της Ελβετικής LaLiberte, οι αποκαλύψεις του Ολυμπία έφτασαν και στην μακρινή Φινλανδία όπου γίνεται εκτενής αναφορά με την παράθεση των αναλογων συνδέσμων.

Προφανώς οι ελληνόφωνοι δημοσιογράφοι κάποια στιγμή θα πουν και αυτοί “Συγγνώμη που τα κουκουλώναμε, ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ”.

Δείτε το άρθρο σε μία πρόχειρη (και άθλια) μετάφραση από την Google διότι τα Φινλανδικά μας είναι σε αρχαϊκή κατάσταση…

Το πρωτότυπο άρθρο εδώ
Και η (αισχρή) αυτόματη μετάφραση: 

O ελληνικός “πόλεμος” έχει αρχίσει στο κοινοβούλιο!

“Εμφύλιοι πόλεμοι” για την εσωτερίκευση του ο αναγνώστης μπαίνει στον πειρασμό να ελληνική πολιτική ιστορία μου.
Ο πόλεμος έχει κηρυχθεί mm. MP, φοίνικες, Νέα Δημοκρατία και το δεύτερο μέρος της πλευράς του κ. Παπανδρέου. Ο κ. πρώην πρωθυπουργός είναι μείγμα από τη σούπα, και εξακολουθεί να είναι κατώτερη ψήνεται η σούπα, το πιο …
Trangas Γιώργος είναι πίσω και έβγαλε όλα τα σταματήσει και της επίδειξης «Χωρίς το Anaisthitiko” μαστίγια κυβέρνηση Παπανδρέου, και ο προκάτοχός του, ο Κώστας Σημίτης.
“Όταν μιλάμε για το ελληνικό χρέος, θα πρέπει να δηλώσει ότι είναι αμφιλεγόμενη,» λέει. Η ανάρτηση σχολίων στο ίδιο πνεύμα, επίσης, έχουν ακουστεί από το στόμα Σταύρος Psycharisin. Η τελευταία είναι ο Λαμπράκης Publishing Group Πρόεδρος (ΔΟΛ), το οποίο δημοσιεύει πολλές εφημερίδες της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένης της Εφημερίδας της μακροπρόθεσμα, “Το Βήμα”.Trangas ρώτησε τι τον ιδιωτικό τζετ και ο αραβόσιτος έχει να κάνει με το άλλο;
Τι μυριάδες διαμέρισμα στο Knightsbridge έχει να κάνει με όλα αυτά; (Knightsbridge, το Λονδίνο είναι μια περιοχή που είναι πατρίδα πολλών από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, και η οποία έχει τις υψηλότερες τιμές ακινήτων στον κόσμο. Το 2006, τεσσάρων υπνοδωματίων σε αυτόν τον τομέα που καταβάλλεται πάνω από £ 25 εκατομμύρια, και σύμφωνα με την Wikipedia street parking myydän 300 000 λιρών στερλινών που είναι ένας 94-χρόνος μίσθωσης!
Ο κύριος γαιοκτήμονες περιοχή είναι ο Δούκας του Westminster και Earl Cadogan!)
Έτσι Trangas σημαίνει τι;
Παπανδρέου, ενώ ακόμη στην εξουσία, κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την υπονόμευση Psycharista, επειδή ο Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός είχε ενημερωθεί η κεντρική τράπεζα Kreikkan δάνειο χωρίς Ομίλου ΔΟΛ Εκδόσεις για δέκα εκατομμυρίων ευρώ.
Ψυχάρης απάντησε λέγοντας ότι ο Παπανδρέου τάχθηκε υπέρ της επιτραπεί να παρέμβει, “αποκαλύπτει τη φασιστική στάση.”
Στην πραγματικότητα, διαπιστώθηκε ότι η συνάντηση της περασμένης εβδομάδας από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ ήταν φημολογείται ότι Ψυχάρης είναι «επηρεάζεται» Παπανδρέου απαλλαγούμε από, ή στηρίζουν, έτσι ώστε η δύναμη θα μπορούσε να μεταφερθεί σε Lucas, Παπά Demo αυτό.Κανείς δεν ξέρει τι να πιστέψει πια, επειδή ο ΔΟΛ έχει κοστίσει στην εταιρεία περισσότερα από 30 χρόνια από την πλήρη υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, στο βαθμό που πραγματικά κατηγορήθηκε για προπαγάνδα.
«Το Βήμα» στις σελίδες Ψυχάρης έκανε μια επιστροφή αυτό το Σαββατοκύριακο, και έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς την οικογένεια Παπανδρέου και ειδικότερα την κατάσταση του παλαιού Γεωργίου.
Είπε ότι «φυσικά, είναι ένα αστείο,” γιατί “το κατεστραμμένο καλαμπόκι δεν μπορούν να μαγειρευτούν σε ιδιωτικά αεροσκάφη, έτσι ώστε να χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα.”
Το επόμενο ερώτημα είναι προφανές: Τι είναι τα ιδιωτικά αεροσκάφη, και ο αραβόσιτος έχει να κάνει με το άλλο.
Για όσους είναι εξοικειωμένοι με την ελληνική πολιτική ιστορία, είναι προφανές, αλλά για εκείνους που δεν είναι υποχρεωμένος να μου εξηγήσει.
Ψυχάρης αναφέρεται πιθανώς να Daris (Θεόδωρος) Μαργέλλου C Έλληνα που ζει στο Λονδίνο, μια επιχείρηση άνθρωπος. Ένας άνδρας που ονομάζεται χλευαστικά «Kalambokanthropos” (= ο άνθρωπος καλαμπόκι).
Σεπτέμβριος pilkkanimeen είναι η συμμετοχή του στο Αποστολόπουλος, και Αθανασόπουλος σκάνδαλο το 1980. Μια περιβόητη υπόθεση στην οποία ο αραβόσιτος Γιουγκοσλαβική προσπαθεί να πάρει κοινοτικές επιχορηγήσεις.Η επόμενη κατηγορία προερχόμενη παλάμη βουλευτής Πάνος, ο οποίος διόρισε Παπανδρέου σίγουρα ένα «μεσολαβητή» και τον κατηγόρησαν για συμμετοχή σε επηρεασμό του ελληνικού εμπορίου CDS. Www.olympia.gr ιστοσελίδα ανέφερε ότι ΜΑΡΓΕΛΟΣ ισχυρίστηκε «εταιρική ασφάλιστρο κινδύνου CDSiä αγοράσει ελληνικά ομόλογα.
Και εδώ είναι που παίρνει … Olympia.gr Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου, παρατηρήθηκε τρώει σε Zuma στο Λονδίνο, κάλεσε το υπέροχο εστιατόριο σούσι. Και με ποιον;
Κανένας εκτός από ΜΑΡΓΕΛΟΣ.
Ασφαλές να πούμε … όταν ξέρετε ότι αυτοί οι δύο ήταν παλιά συμμαθητές, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο Παπανδρέου είχε προσπαθήσει να πείσει τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα ότι δεν είχε καμία ιδέα για τις ομολογίες που CDS, και είχε δει φάει με κάποιον που έχει κατηγορηθεί από το ασφάλιστρο κινδύνου των CDS των ΓΤΟ για να αγοράσει τα ομόλογα!
Μαργέλλος είχε προειδοποιήσει την παλάμη: μεταξύ άλλων, ότι μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση την δεξιά παλάμη και κατηγορηματικά δήλωσε ότι «η IJ Partners SA” ποτέ δεν έχει κάνει CDS αγορές ελληνικών ομολόγων, και κανένα από τα στελέχη του σε όλα. Επίσης, δεν πρέπει ποτέ να συμβουλεύονται τους πελάτες να αγοράσουν CDSiä.
Αυτό είναι, ωστόσο, να επισημανθεί ότι ο διευθύνων σύμβουλος ή ο Θεόδωρος Μαργέλλος, έχει επανειλημμένα και δημόσια πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι υποστηρίζει την άμεση εξόφληση με άδειο CDSille.
Αυτό είναι τι εννοούσε Ψυχάρης χαριτωμένο μεταφορά Παπανδρέου και την οικογένειά του. Αυτό επιτρέπει επίσης σε σας για όλες τις κατηγορίες παλάμη εισόδου κατά τα τελευταία χρόνια, ο κ. Παπανδρέου και η οικογένειά του κάνουν. Την ίδια ώρα κλεισίματος από το στόμα όλων των σκεπτικιστών, οι οποίοι συχνά γελοιοποιούνται τον sanomisiaan άδικη επιθέσεις Papandreoua και την οικογένειά του!
Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που Ψυχάρης λαμβάνεται σε συνδυασμό με το πολιτικό σύστημα, του οποίου ο ίδιος είναι επίσης μια σειρά από εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν osa.Sama aikasimmillaan Ανδρέα Παπανδρέου (πατέρα του Γιώργου), καθώς και τον Κώστα Σημίτη κατά τη διάρκεια της περιόδου, και στη συνέχεια, ο Κώστας Καραμανλής κυριαρχεί.
Για όλες αυτές τις αντιπαραθέσεις, ο Καραμανλής ήταν erillainen. Το 2007, σε συνέντευξή του την παραμονή των εκλογών Karamanlikselta ρωτήθηκε: «Γιατί δεν βρήκε τη φόρμουλα να συνεργαστεί στενότερα με την Psycharisen; Καραμαλής, απάντησε με ένα χαμόγελο, “Αυτός δεν θέλει να απλά, ότι ακούγονται οι απόψεις του … θέλει να στη διοίκηση …”
και πρόσθεσε: “Δεν κάνω αυτό.”
Και όλοι γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι ποτέ καμία από τις εφημερίδες που ανήκουν σε DOLin υποστηρίζεται Καραμανλή στη συνέχεια. Στην πραγματικότητα, ήταν ο χειρότερος εφιάλτης του.
Έτσι, εξελίχθηκε σε μια πάλη γάτα, το σκύλο με κάθε άπλυτα παρουσιάστηκαν το ένα μετά το άλλο.
Το προφανές ερώτημα είναι, αν Ψυχάρης ήξερε ότι όλες οι κατηγορίες εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και την ελληνική CDStä ήταν αλήθεια, τότε γιατί ο ίδιος το κράτησε μυστικό όλους αυτούς τους μήνες;Μήπως θα χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για την κυβέρνηση αυτό που ήθελε; Ίσως τα δάνεια;
Ή ήταν η συμμετοχή του σε μια βαθύτερη από ό, τι είναι στη λίστα;
Ανυπομονούμε να και θα δούμε τι θα συμβεί.
Ελεγκτικές Olympia.gr Έκθεση, τόνισε στο blog του τους τελευταίους δύο μήνες, αποκαλύπτοντας ένα «ύποπτο» συναλλαγών στους I4cense Ινστιτούτο “www.i4cense.org” και φρόντισε ο αδελφός του Γιώργου, η συμμετοχή Ανδρέα Παπανδρέου Ινστιτούτου σε αυτή τη δραστηριότητα.
Αυτή η δραστηριότητα είναι “κάπως” έχασαν την ελληνική και κοινοτική κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά έκανε τους τίτλους ελβετική εφημερίδα «Laliberte” είδος “Ελληνική σαλάτα», λέει μια οικογενειακή επιχείρηση, που ολοκληρώνεται με τα σημεία όπου η εικόνα είναι, επίσης, ποιος άλλος, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Είμαι το μόνο εγώ, ή είναι κάτι πραγματικά βρωμερό εκεί … τραβήξτε τα δικά σας συμπεράσματα …
Το παρακάτω είναι μετάφραση του άρθρου …
Να θυμάστε ότι η άμεση μετάφραση δεν μπορεί να γίνει.
ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ
Λίμνη της Γενεύης Morges
Επικοινωνήστε με το Ινστιτούτο, υπό ελληνική σημαία, το οποίο ισχυρίζεται ότι κάνει τη δουλειά για την «ενεργειακή ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος” μπροστά.
Σύνολο αυτό στις ακτές της προστασίας της Γαλάζιας Λίμνης της Γενεύης, βάλτε το Ανδρέας Παπανδρέου, ο άνθρωπος το κεφάλι. Ο Andrew είναι ο αδελφός του πρωθυπουργού στην Ελλάδα, ένα τσίμπημα της υπεξαίρεσης, μια πρέζα υποτιθέμενη σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των δύο αδελφών και η σαλάτα είναι έτοιμη:
I4cense ένωση γραφείο Morges, έχει συγκλονίσει την πολιτική ζωή στην Ελλάδα.
Νέα αυτού του Ινστιτούτου έχει συγκλονίσει την ελληνική πολιτική ζωή, γιατί υπάρχει ένα ισχυρό τεκμήριο της υπεξαίρεσης και της σύγκρουσης συμφερόντων. Επιπλέον, η κλιματική αλλαγή και την ενεργειακή ασφάλεια του Ινστιτούτου “I4cense» päämisnisterin που σχετίζονται με την οικογένεια και τον πρωθυπουργό της Ελλάδα. Πάνος παλάμη (αξιωματικής αντιπολίτευσης) κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ήταν η πρώτη hälyttäjistä (όταν κατηγόρησε τον πρωθυπουργό της Ελλάδα Το ελληνικό CDS δραστηριότητες somuksien μεσίτης).
“Το Ινστιτούτο” έχει λάβει χρηματοδότηση από την ΕΕ, η Ελληνική Δημοκρατία, και η Siemens (Σημείωση: Η γερμανική εταιρεία βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο της ελληνικής σκάνδαλο διαφθοράς πολιτικούς).
Αδιαφανείς δομή
Εμπορικό Μητρώο (Vaud / Ελβετία), σύμφωνα με το στόχο του Ινστιτούτου είναι «να προωθήσει και να ενθαρρύνει την ιδέα ότι η ενεργειακή ασφάλεια και η προστασία του περιβάλλοντος είναι δύο αμοιβαία και συμπληρωματικές έννοιες.”
Noble είναι η πρόθεση, λέει το άρθρο, αλλά ζητά αυτό που είναι πραγματικά πίσω από αυτό το site;
Για περισσότερες πληροφορίες (που μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το τι συμβαίνει),
θα πρέπει να πάτε να σεντ Morges στην οδό Αμπέλου 1A,
(Ή) η δικηγορική εταιρεία, η H & B Δικαίου (α) ενεργεί ως το αρχηγείο της I4censelle.
Δικηγόρος Marc Hasler επιβεβαίωσε ότι κατά το ελβετικό δίκαιο, η κλιματική αλλαγή και την ενεργειακή ασφάλεια intittuutti είναι μια ένωση. “Τα πάντα διοικείται από το Λονδίνο στην Αθήνα, και e-mail.”
Επιπλέον, ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι μόνο δύο άνθρωποι είναι σε οργανωτική επιτροπή του Ινστιτούτου, ο Ανδρέας Παπανδρέου (αδελφός του Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου) και η σύζυγός του, Μαριάνθη Αλεξίου. Ένα ζευγάρι, που ποτέ δεν έχει επισκεφθεί την έδρα Ινστιτούτου στην Ελβετία.
“Ινστιτούτο” domain ( www.i4cense.org ), που βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ανδρέας Παπανδρέου, στο όνομα. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν μια σειρά εκδηλώσεων για τη λίστα από την έναρξή του το 2008.
Ένα από αυτά τα γεγονότα, ελβετικό Daily άρθρο, να οργανώνουν ένα φόρουμ, ειδικά για τους ξένους επενδυτές και εργάζεται για την «πράσινη» ανάπτυξη (ή οικολογικής ανάπτυξης) στη Μεσόγειο Θάλασσα το 2010.
Η εκδήλωση «κατοχή» από κοινού με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και του Έλληνα Πρωθυπουργού. Θα ήταν βάσιμες υπόνοιες ότι τα γεγονότα που περιγράφονται στην παραπάνω προκαλέσει κάποια σύγκρουση μεταξύ των αδελφών Παπανδρέου (κανείς δεν ξέρει …).
“I4cense είναι ένα” Think Tank “η οποία είναι γνωστή στην Ελλάδα και ορισμένους από τους εμπειρογνώμονες καλούνται να μιλήσουν για συνέδρια τους,” λέει ο Sabine Parisse sijaisosastopäällikkö EIPstä Υπηρεσία Τύπου.
“Κανείς δεν γνώριζε επακριβώς τη φύση της νομικής δομής.” Είπε, και ήταν ακόμα έκπληκτος που ακούω ότι υπάρχει έδρα του Ινστιτούτου στην Ελβετία και ότι το Ινστιτούτο κατηγορείται για υπεξαίρεση.
Ακαδημαϊκή Δεοντολογία
“Η ΕΤΕπ δεν μουδιάζουν τα παραπάνω η χρηματοδότηση να οργανώσει ένα φόρουμ το 2010,” δηλώνει Sabine Parisse.
«Η μόνη σχέση μεταξύ της τράπεζας και I4censen εκπρόσωποι επρόκειτο να παραστούν στις συνεδριάσεις κατά την οποία όλοι οι ενδιαφερόμενοι είχαν υποβάλει σχετικά με το φόρουμ.”
Είναι σαφές I4cense Ινστιτούτο δεν έχει χρησιμοποιηθεί στην οργάνωση (ελβετική Καθημερινή άρθρο λέει .. και, μάλιστα, αυτό θα προκαλέσει συναγερμό ανησυχίας και πρέπει να μάθουμε).
C & C International ήταν υπεύθυνη για την εφοδιαστική (περισσότερα άρθρα). Οργανισμός συντονισμού των εκδηλώσεων χρεώνονται στην Τράπεζα από το Ινστιτούτο, (πραγματικά) έκπληξη:
“Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ένα πολύ γνωστό ακαδημαϊκό, ειλικρινείς και σοβαρές». Γνώμη σχετικά με την Αχιλλέας Παπαρσένος, Διευθυντής, Το Ελληνικό Γραφείο Τύπου στη Γενεύη.
“Ο κ. Παπανδρέου είναι ένας σεβαστός οικονομολόγος του περιβάλλοντος.” Ο Αχιλλέας Paparsenosen I4cencesin με τη σοβαρότητα.
Οι συνδέσεις μεταξύ του Ινστιτούτου και Kreikkan δεν είναι κάτι καινούργιο, και η ιστοσελίδα έχει μια λίστα του Επιστημονικού Συμβουλίου που περιέχουν ανθρώπους όπως ο Jeffrey Sachs του Πανεπιστημίου Κολούμπια.
Οι Financial Times συμπεριέλαβε τους χορηγούς.
Ο κ. Παπαρσένος λέει ότι το Ινστιτούτο έχει λάβει ούτε μια δεκάρα από την ελληνική κυβέρνηση.
Τόνισε επίσης ότι το Ινστιτούτο θα είναι ανοικτή σε όλες τις υποθέσεις.
Καταστέλλεται στην επιχείρηση
Ακόμα, η νέα αυτή υπόθεση δεν είναι μια έκπληξη για τους Έλληνες.
Αν και είναι κατασταλεί (ΠΑΣΟΚ) κυβέρνησης.
«Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των ομάδων που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για να σπάσει η κυβέρνηση», είπε ένας προμηθευτής. “Μόνο λίγο λιγότερο δημοφιλές ραδιόφωνο και την τηλεόραση μιλάμε γι ‘αυτό.”
Την ίδια στιγμή, ένας φοιτητής ο οποίος έκανε διδακτορικές σπουδές διαπίστωση ότι “όλοι οι πολιτικοί και επιχειρηματίες στην Ελλάδα viedät τα χρήματά τους στην Ελβετία.” Α.Θ.Π. … Αυτή ήταν η είδηση
Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει ακόμη käsitteltävä αυτά τα εκκρεμή ζητήματα.
Προμηθευτής (Ελληνική Εθνική τηλεόραση), η ΕΡΤ σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός (Γιώργος Παπανδρέου), μέλος του ΠΑΣΟΚ (Σοσιαλιστικό Κόμμα) έχει παράσχει χρηματοδότηση για I4cencesille, θα εξηγήσω στο πλαίσιο αυτό (δηλαδή, πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα):
“Τι είδους I4cence ποσά που ήταν η ελληνική κυβέρνηση;
Παπανδρέου, δεν υπάρχει απάντηση!Αναπάντητες το ερώτημα: Πώς είναι δυνατόν ένας ξένα ένωση έχει την υποστήριξη για την ελληνική κυβέρνηση;
Ref: MP ουσία του υπόλοιπου επιχειρήματα στους ώμους της παλάμης: Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η ομάδα του τα μέλη, υπό την προεδρία του Γιώργου πωλούνται 1.300.000.000 δολάρια την αξία των συμβάσεων πιστωτικού κινδύνου (τα ελληνικά κρατικά CDS χρέους) το Δεκέμβριο του 2009, λίγο μετά το ΠΑΣΟΚ ήρθε στην εξουσία.
Αυτό 1.300.000.000 δολάρια αξίας των ασφαλιστικών αγοραστεί από την προστασία πτώχευσης στην Ελλάδα την άνοιξη και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. (Η ελληνική κυβέρνηση δημόσια τράπεζα).
Δεν είναι σαφές ποια είναι η πρόθεση της Postbank είχε όταν αγόρασε πιστωτικής προστασίας.
Είναι σαφές ότι η προηγούμενη κυβέρνηση, η οποία ήταν στην εξουσία την εποχή εκείνη (της Νέας Δημοκρατίας ή ΝΔ) κατανοητό ότι η Ελλάδα είναι επικεφαλής προς μια δημοσιονομική κρίση, δεν θα είχε αγοράσει το ασφαλιστικό.
Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν η μεταβίβαση έγινε αρχικά σε ιδιώτη με σκοπό το κέρδος, ή απλά ότι η κυβέρνηση είναι θωρακισμένη από την αποτυχία των δικών τους ενάντια.
Τέλος, αναρωτιέμαι αν η φινλανδική μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχει λάβει το θέμα. Η ελβετική Press έγραψε ένα άρθρο που τον περασμένο Αύγουστο. Από τότε ήμουν ακόμα στη Φινλανδία, δεν μπορώ να γνωρίζω Ήταν το πράγμα εδώ.
Ελπίζω ότι αυτή η παρακολούθηση σχόλια ή όχι ένα νέο σκάνδαλο;
Ήταν KATAINEN & Co γνωρίζουν την υπέροχη kämmäyksistä τη λήψη αποφάσεων ή όχι;
Λόγους σαφήνειας, έβαλα την παρακολούθηση σχόλιο, είμαι ένα νέο blog.
Κύριος παλάμη φέρνει νέες «αποκαλύψεις» σχεδόν σε καθημερινή βάση, και οι αποδείξεις είναι ισχυρές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ