17/04/2021

«ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΣΤΟ ΔΝΤ» – Αυτή η εκδήλωση δεν χάνεται, θα είμαστε όλοι εκεί.

Array

ceb1cf80cebf cf84ceb1 ceb9cebcceb9ceb1 cf83cf84cebf ceb4cebdcf84tel2 1

Λάβαμε την πρόσκληση για την εκδήλωση και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Πρώτον διότι ο τίτλος τα λέει ΟΛΑ και δεύτερον θα μιλήσει ο γίγαντας Βασίλης Μιχαλολιάκος. Καθαρή εκδήλωση δηλαδή, χωρίς καπέλωμα και υστεροβουλία.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΣΤΟ ΔΝΤ»
Με αφορμή την συμπλήρωση 16 χρόνων από τα γεγονότα στα ‘Ιμια, στις 31 Ιανουαρίου 1996, σας προσκαλούμε στην πολιτική εκδήλωση μνήμης με θέμα :
«ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΣΤΟ ΔΝΤ»
Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 7:00 το απόγευμα, στην αίθουσα της ‘Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), Ακαδημίας 20, στην Αθήνα.
Θα μιλήσουν οι,
-Βλαχάκος Νίκος, ιατρός
-Γιαλλουρίδης Χριστόδουλος, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου
-Μιχαλολιάκος Βασίλης, δήμαρχος Πειραιά
Την εκδήλωση θα συντονίσουν και θα προλογίσουν οι δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΑ, Στανωτάς Σωτήρης  και Χιδίρογλου Νίκος.
Θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής, εκπρόσωποι φορέων, επιστημονικών και επαγγελματικών ενώσεων και οργανώσεων που θα παρευρεθούν.
Με την συμμετοχή μας θα αποτίσουμε  φόρο τιμής στους  πεσόντες των Ιμίων, θα διατρανώσουμε  την  απόφαση του Ελληνικού λαού για συνέχιση των αγώνων  για την περιφρούρηση της Εθνικής  Ανεξαρτησίας, την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων και των κοινωνικών κατακτήσεων, από τη νέα επίθεση που δέχεται η χώρα μας και ο λαός μας.
Για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
Η Οργανωτική Επιτροπή
Αθήνα, 25.01.2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ