ΤΡΙΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026

Καραμανλής και “αντιπολίτευση”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μακάρι κcebaceb1cf81ceb1cebcceb1 cf80ceb1cf80ceb1cebdceb4 cebcceb1cebeceb9cebccebfcf85αι ο Καραμανλής να είχε την αντιπολίτευση που έχει ο Παπανδρέου, δεν θα βρισκόμασταν σήμερα σε αυτό το χαλι.
Δεν μπορώ όμως να μην επισημάνω πως αν σήμερα κυβερνούσε ο Καραμανλής κι έπαιρνε τα συγκεκριμένα μέτρα, θα είχαμε μιά τεράστια λαϊκή εξέγερση μεγαλύτερη από τα Δεκεμβριανά του 2008.
Και κυρίως θα πρωταγωνιστούσε ο Παπανδρέου…
Εστω λοιπόν κι έτσι ας γίνει οτι συμφέρει τη χώρα, αν και πολύ αμφιβάλλω αν ο Παπανδρέου θα τα καταφέρει.
Πάντως η ευχή μας είναι να τους φωτίσει ο Θεός για το καλό της πατρίδας…
Ευχόμαστε οι νέες θυσίες του Ελληνικού λαού να πιάσουν τόπο!
Να μην είναι θυσίες χωρίς ελπίδα..!
Πρώτα όμως  πρέπει η κυβέρνηση να σοβαρευθεί…και ν’ αφήσει τα “επίσημα συνθήματα” του ο Παπανδρέου, όπως η οικονομία μας είναι υπο πτώχευση και ότι για πρώτη φορά από το 1974 κινδυνεύουν τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού λαού!
Αυτά περιμένουν οι ανά τον κόσμο κερδοσκόποι για να σε κατασπαράξουν, όπως πρόσφατα…
Πιστεύουμε να το ένιωσε καλά…εκτός εάν ήταν στο σχέδιο και τα γνώριζε εκ των προτέρων…

Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *