14/04/2021

Οι «νταβάδες» αρχίζουν να ανοίγουν τα χαρτιά τους

Array

          Γίνονται πλέον ορατοί και δια γυμνού οφθαλμού οι πολιτικοί σχεδιασμοί των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων). Η αποδόμηση του πολιτικού τοπίου περνάει τώρα μέσα από το σενάριο που προπαγανδίζουν οι «εγκάθετοι» των «νταβάδων: Συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ.
          Θα ήταν η πλέον επιθυμητή λύση, αν μπορούσαν να την πραγματοποιήσουν: Θα ένωνε ολόκληρο το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος με τον ταυτόχρονο, «ομαλό» παραμερισμό των ανεπιθύμητων δυνάμεων εντός της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ. Θα παραμέριζε δηλαδή τον Καραμανλή και το μπλοκ των δυνάμεών του και θα προωθούσαν και στο ΠΑΣΟΚ τις «σκληρές» και «στυγνές» δυνάμεις του «εκσυγχρονισμού».
          Και στα δύο πλέον αυτά κόμματα θα επικρατούσαν οι αμερικανοτσολιάδες.
          Το νέο αυτό σενάριο της συγκυβέρνησης επιχειρείται να θεμελιωθεί πάνω στο κοινωνικό και πολιτικό χάος που προκάλεσε ο προβοκατόρικος, τρομοκρατικός και σχεδιασμένος πόλεμος των κουκουλοφόρων «κινημάτων» κατά της ελληνικής κοινωνίας. Το τρομοκρατικό αυτό χάος που δημιούργησαν συνειδητά οι παρακρατικοί μηχανισμοί του κεφαλαίου και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, αυτό το χάος χρησιμοποιείται ΤΩΡΑ για να προωθηθεί μα συγκυβέρνηση που θα βάλει τάξη: Δηλαδή μια «συναίνεση» ανοικτής δικτατορικής επιβολής και τρομοκρατίας για την «τάξη και ασφάλεια»!!!
          Και παράλληλα μια καθεστωτική «συναίνεση» που θα επιλύσει με το «αποφασίζομεν» και «διατάσσομεν» όλα τα «εκκρεμή» εθνικά και κοινωνικά ζητήματα σύμφωνα με τις «εντολές» των ΗΠΑ. 
          Ένα άλλο «επιχείρημα» των «νταβάδων» και των φερεφώνων τους είναι ότι η σημερινή κρίση απαιτεί νέα σκληρή λιτότητα!!!
«Νέα λιτότητα υπό την απειλή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου», είναι το μοτίβο της προπαγάνδας που προωθείται από το πρωτοπόρο ιδεολογικό συγκρότημα του κεφαλαίου: Το  Συγκρότημα Λαμπράκη!!!
Τα ίδια ακριβώς λέει και ο Σύνδεσμος των Βιομηχάνων!!!
          Πάνω σε αυτά τα  προπαγανδιστικά μοτίβα προλειαίνεται το έδαφος για την αποδόμηση του σκηνικού και την επιβολή κομμάτων προτεκτοράτων που θα υλοποιούν τις αποφάσεις των οικονομικών «νονών» και των υπερατλαντικών «προστατών».
          Αυτό το σχέδιο ήταν προμελετημένο και ρίχνεται τώρα στην «κατάλληλη» συγκυρία που κατασκεύασαν οι σπόνσορες και οι μηχανισμοί του κεφαλαίου.
          Το είχε προβάρει, η προβοκατόρικη «τσόντα» των «νταβάδων», ο Καρατζαφέρης, εδώ και δύο περίπου μήνες. Το είχαμε αναλύσει και στο περιοδικό. Είχαμε επισημάνει ότι πρώτος ο Καρατζαφέρης ρίχνει τις «ζαριές» των «νταβάδων», εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία. Ανάλογα με τη συγκυρία και τους άμεσους στόχους των «νταβάδων», ο Καρατζαφέρης «προβάρε黨τα σενάριά τους.
          Αυτά τα τελευταία για όσους αφελείς ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί τον βρώμικο, προβοκατόρικό ρόλο αυτής της καθεστωτικής, νεοταξικής τσόντας…
          ΟΛΟΙ, όμως, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο: Τον ελληνικό λαό. Μπορεί να βρίσκεται κάτω από το κράτος της τρομοκρατικής σύγχυσης, αλλά αντιλαμβάνεται πολύ περισσότερα, από όσο νομίζουν οι τεχνοκράτες της εξουσίας και τα δημοσιογραφικά τσιράκια τους.
          Επιπλέον είναι τέτοια τα αδιέξοδα, η σήψη και η κρίση του συστήματος που τα ρωμαλέα, μαζικά κινήματα, τα πραγματικά και όχι των κουκουλοφόρων είναι προ των πυλών.
          Ματαιοπονείτε κύριοι!!!
www.resaltomag.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ