9/05/2021

Βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ! Γ. Παναγιωτακόπουλος: Καλύτερα φτωχός, αλλά αξιοπρεπής

panagiotakopoulos1Μετά τους Μαγκούφη και Αμοιρίδη, δηλώσεις για τα νέα μέτρα έκανε και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παναγιωτακόπουλος.
Μιλώντας στον realfm κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς να διαπραγματευτούν απευθείας με τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι με τους…. υπαλλήλους της τρόικας.
«Ποιος εξουσιοδοτεί τον Παπαδήμο και τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς να παίρνουν αυτές τις αποφάσεις; Μάς οδηγούν στη δεκαετία του ’50 και αυτή η διαπραγμάτευση πρέπει να σταματήσει» είπε ο κ. Παναγιωτακόπουλος και προέβλεψε πως ούτως ή άλλως η χώρα θα χρειαστεί να πάρει και άλλα μέτρα πιθανότατα τον Ιούνιο για το 2012.
«Τρεις υπάλληλοι κουνάνε επιδεικτικά το χέρι λες και είμαστε οι άτακτοι μαθητές. Αυτός ο πόλεμος φτώχειας και πείνας, αυτός ο εμφύλιος σπαραγμός δεν θα έχει νικητές και ηττημένους» σημείωσε ο κ. Παναγιωτακόπουλος.
«Κάποια στιγμή θα μας πούνε δυστυχώς πτωχεύσατε γιατί ο λαός δεν μπορεί να αντέξει αυτά τα μέτρα. Υπογράψαμε το μνημόνιο του Παπακωνσταντίνου χωρίς να το διαπραγματευθούμε. Ρωτήστε όποιον Έλληνα θέλετε, προτιμά φτώχια και δυστυχία ή φτώχεια και αξιοπρέπεια; Θα σας απαντήσουν το δεύτερο»….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ