Ο Παπαδήμος ζήτησε ανύπαρκτη έρευνα με στοιχεία για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας που θα παρουσιάσει το απόγευμα στον Σαμαρά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

loykas papadimos politikoi arhigoi mellon 2316695 bΟ μόνος που δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα είναι ο Πρόεδρος της ΝΔ, καθώς Παπανδρέου και Καρατζαφέρης έχουν συμφωνήσει σε όλα, ακόμα και στην παράταση της θητείας Παπαδήμου, με επιστολές που απέστειλαν.
Ο μεταβατικός πρωθυπουργός προκειμένου να κάμψει τις όποιες αντιστάσεις του Αντώνη Σαμαρά, ζήτησε και έλαβε από το οικονομικό επιτελείο, στοιχεία για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας στην Ελλάδα. Η έρευνα αυτή είναι άγνωστο πότε καταρτίστηκε και από ποιόν, που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι «κάλπικη», εκτός κι αν είναι η έρευνα που είχε παραγγείλει η Μέρκελ, επιβεβαιώνοντας τις σχέσεις αυτής της κυβέρνησης με την Γερμανία.
Αυτή η κίνηση έρχεται να προστεθεί ως μια ακόμα απειλητική κίνηση του Παπαδήμου, που συνεχίζει να βαδίζει στα μονοπάτια του προκατόχου του.
Το σενάριο αυτό, δεν είναι επινόηση του Παπαδήμου, αλλά της Γερμανικής πλευράς, αφού το Plan B που λένε συνεχώς το έχει καταρτίσει εδώ και καιρό η Γερμανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ