O πολιτικός προϊστάμενος του κ. Γεωργίου κατηγορεί τον Τσίπρα για χουντική εκτροπή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

newego large t 1101 54028090

«Είναι αλήθεια ότι σε ηλικία 25 ετών έχω κάνει και τον κονφερανσιέ. Βλέπετε, η οικογένειά μου, δεν ευνοήθηκε από το καθεστώς της 21ης Απριλίου. Δεν τοποθετήθηκε κανένας άμεσα συγγενής μου αρχηγός του Παναθηναϊκού, ούτε πήρε κανένα έργο από το Δημόσιο. Έχω δουλέψει σκληρά και πολύ. Αυτό είναι το διαβατήριό μου», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Υπογράμμισε επίσης ότι «ειρωνείες και υπονοούμενα δεν έχουν θέση, τουλάχιστον αυτή την περίοδο». Δυστυχώς, κατέληξε, «η σοβαρότητα τείνει να γίνει στις μέρες μας είδος ουσιώδες εν ανεπαρκεία».

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο αρχηγός του υπόδικου Καραμπέρη, που εδώ και δυο χρόνια ζητά επίμονα τη νομιμοποίηση του μαύρου πολιτικού χρήματος, προφανώς για να ξεπλένουν άφοβα οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες των συνδυασμών του, ενοχλήθηκε από τον επιεική χαρακτηρισμό του “κονφερασιέ της Τρόικας”. Και κατέφυγε στη γνώριμη για αυτόν τακτική της λάσπης. Έκανε όμως ένα λάθος. Επικαλέστηκε τη χούντα, αυτός που ζητά τη ψήφο των χουντικών. Δεν θα μπούμε στο κόπο ούτε καν να διαψεύσουμε τη συκοφαντία, αφού κατανοούμε ότι ο πανικός για τη πανωλεθρία που τον περιμένει, είναι κακός σύμβουλος» είπε στη δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ