Μειώνουν τον στόχο των αποκρατικοποιήσεων στα 19 δις μέχρι το 2015! Διατηρούν όμως τα 50 δις χωρίς χρονοδιάγραμμα, επειδή ξέρουν ότι μπορούν να πάρουν περισσότερα «κοψοχρονιά»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

greece tin polounΞεκινούν το ξεπούλημα της Ελλάδας

ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΕΛΠΕ, ΕΥΔΑΠ, και ΕΥΑΘ θα βγουν στο σφυρί μέχρι το τέλος Ιουνίου και στο δεύτερο μισό βγαίνουν οι προκηρύξεις για την αξιοποίηση κρατικών λιμανιών, αεροδρομίων και της Εγνατίας Οδού.

Η ΔΕΗ «χτίζεται» σιγά σιγά για την πώλησή της, αφού ο τομέας της ενέργειας είναι ένα ακόμα φιλέτο, όπως και τα λιμάνια και τα νερά.

Τώρα που όπως φαίνεται η νέα δανειακή σύμβαση θα πάρει την έγκριση των πολιτικών, αρχίζουν και λένε ότι ο στόχος για τις αποκρατικοποιήσεις μέχρι το 2015 μειώνεται από τα 50 στα 19 δις. Είδαν ότι μειώθηκαν οι τιμές και όλα κινούνται με υποαξίες και είπαν να προσγειωθούν στην πραγματικότητα;

Μετά από τις νέες προβλέψεις, οι δανειστές – τοκογλύφοι είπαν ότι ο στόχος για τα 50 δις παραμένει, αλλά χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Θυμάστε που ο Όλι Ρεν και ο Γιούνκερ έλεγαν ότι η Ελλάδα θα πρέπει να πουλήσει περισσότερα για να πιάσει τα 50 δις; Ήρθε η ώρα να το εφαρμόσουν σιγά σιγά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ