Βράζει το ΠΑΣΟΚ! Επιθέσεις Χρ. Αράπογλου και Β. Παπανδρέου στον ΓΑΠ που προφανώς θα καταψηφίσουν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

arapoglouΗ βουλευτής Θεσσαλονίκης Χρ. Αράπογλου επέκρινε ιδιαίτερα τον Παπανδρέου και την κυβέρνηση Παπαδήμου, για το χρόνο ενημέρωσης των βουλευτών για το τελικό περιεχόμενο του νέου οικονομικού προγράμματος.

Όπως είπε, αφού το νέο μνημόνιο συμφωνήθηκε τον Οκτώβριο, κατέληξαν σε αυτό τέσσερις ώρες πριν το EUROGROUP και οι βουλευτές ενημερώθηκαν γι’ αυτό τις πρώτες πρωινές ώρες μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Τότε παρενέβη ο Γ. Παπανδρέου και είπε ότι το οικονομικό πρόγραμμα είναι αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων και επεξεργασίας τεσσάρων μηνών, ενώ ανέβασε τους τόνους και είπε: 

«Όποιος ήθελε δημοψήφισμα, που είναι δημοκρατική διαδικασία, ας με στήριζε. Μη μου μιλάς για δημοκρατία και αν έχω δημοκρατική συνείδηση. Να ξέρουμε ποιοι είναι οι εχθροί μας. Το πρόβλημα δεν είναι η εσωκομματική δημοκρατία, εμείς παλεύουμε με τις αγορές».

Στη συνέχεια, η κ. Αράπογλου ανέφερε ότι δεν μπορεί να ψηφίσει τίποτα που μεταφέρει τα βάρη της παλαιάς στη νέα γενιά, η οποία δεν έχει βρει ακόμα δουλειά και που θα δομήσει τη γενιά των 300-400 ευρώ και της νέας μετανάστευσης.

«Η απόφασή μου δεν σχετίζεται με αποφάσεις άλλων, διότι την έχω πάρει μόνη μου», είπε η βουλευτής Θεσσαλονίκης.

papandreou vaswΤην ίδια ώρα, έντονη κριτική άσκησε και η Βάσω Παπανδρέου, η οποία στην τελευταία κρίσιμη συνεδρίαση του Οκτωβρίου για το πολυνομοσχέδιο, είχε πει ότι θα δώσει τελευταία ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ. 

“Δεν πιστεύω με αυτή τη σύμβαση ότι λύνεται το πρόβλημα. Αντίθετα είναι η τελευταία δυνατότητα να διαπραγματευτούμε πραγματικά αν θέλουμε να μείνουμε στο ευρώ. Φοβάμαι ότι δεχόμενοι το πρόγραμμα που μας επιβλήθηκε θα οδηγηθούμε στην έξοδο από το ευρώ όταν αυτό συμφέρει τους ευρωπαίους και θα έχουν δημιουργήσει τους μηχανισμούς και το τείχος ώστε να μην μεταδοθεί το πρόβλημα σε αυτούς, είπε η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Βάσω Παπανδρέου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ