ΤΕΤΑΡΤΗ, 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026

Ποιό Calgon και ποιο αρχαίο κινέζικο μυστικό ρε?

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

zisetomythosou
Καταθέσεις σε τράπεζες στην αλλοδαπή που εντός έξι μηνών θα μεταφερθούν σε ετήσιο προθεσμιακό λογαριασμό στην Ελλάδα εξαιρούνται του ελέγχου πόθεν έσχες εφόσον καταβληθεί φόρος 5% επί της αξίας του κεφαλαίου.

Ενθάρρυνση επαναπατρισμού κεφαλαίων από το εξωτερικό

Θες ξέπλυμα? Έλα Ελλάδα. Ζήσε το μύθο σου με Χριστοφοράκο Siemens και με την παρέα. Φέρνεις χρήμα κλεμμένο το ξεπλένεις, βγαίνει πεντακάθαρο μόνο με 5% και τα υπόλοιπα τα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.
Βόμβες μεγατόνων έριξε στην Εξεταστική της Βουλής για τη Siemens σήμερα, ο δημοσιογράφος της Καθημερινής Τάσος Τέλλογλου.
Κατέθεσε επίσημα ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Τάσος Μαντέλης έλαβε 200.000 μάρκα, ο Θ. Τσουκάτος 1 εκατ. μάρκα και εκτίμησε ότι την περίοδο 1998-2004 διακινήθηκαν ως μίζες από την εταιρεία πάνω από 145 εκατ. ευρώ.
Ο Τέλλογλου παρουσίασε έγγραφο του δικηγόρου του Κουρσάβε, γερμανού δικηγόρου του Χριστοφοράκου, με τον οποίο τον ειδοποιούσε να φύγει από την Ελλάδα γιατί επίκειται σύλληψη του και ανέφερε ότι ο δικηγόρος είχε τη σχετική πληροφόρηση από κυβερνητική πηγή. Περισσότερα εδώ

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2yW6vObBOVE&hl=en_US&fs=1&border=1]

 

Ζήσε το μύθο σου στην Ε λ λ ά δ α!

 

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *