Δανειακη PSI… το ΧΑΟΤΙΚΟ "ΔΑΝΕΙΟ"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

xaotiko daneio maria spyrakh 2012Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ

ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ… γιατι ενω ολες οι Χωρες θα εκδωσουν sto EFSF Εγγυησεις απο τις Κεντρικες τους Τραπεζες

η ΓΕΡΜΑΝΙΑ χρησιμοποιει την Kfw ?? Μια ΑΠΟΛΥΤΑ Ιδιωτικη Τραπεζα ?? ( οχι οτι οι κεντρικες ειναι κρατικες.. αλλα εστω.. )

δλδ μας Δανειζει ποιος ?

ΤΟ EFSF – ΤΑΜΕΙΟ και οχι Τραπεζα δλδ ΚΟΥΦΑΡΙ

Οι Κεντρικες Τραπεζες Κρατων ΕΖ – με Ιδιωτες απο πισω !

η Kfw –  Ιδιωτικο Τραπεζικο Ιδρυμα

δλδ εμεις.. ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ και ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗ !

( αυτα για να εχουν το νου τους οσοι ασχολουνται με το Δικαιο… )

ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΕΣ 2 ΠΑΡΑΓΑΦΟΙ ΟΛΩΝ σελ 14. και σελ. σελ 25 – Γεγονοτα καταγγελιας συμβασης

(4)               Μετά την έγκριση της Γνωστοποίησης Αποδοχής από το Επωφελούμενο Κράτος Μέλος, το Επωφελούμενο Κράτος Μέλος και το ΕΤΧΣ δεσμεύονται ανεκκλήτως από τους όρους της Γνωστοποίησης Αποδοχής, με την προϋπόθεση ότι σε κάθε περίπτωση το ΕΤΧΣ θα είναι σε θέση να αντλήσει τα απαιτούμενα κεφάλαια από τις διεθνείς αγορές κεφαλαίου και τραπεζικής χρηματοδότησης και ότι δεν θα έχει επέλθει Γεγονός Διατάραξης Αγοράς ή Γεγονός Καταγγελίας. Στην περίπτωση που το ΕΤΧΣ, συμμορφούμενο με τις εκάστοτε εφαρμοστέες Αρχές Χρηματοδότησης του ΕΤΧΣ, μπορεί να συγκεντρώσει κεφάλαια για τη σχετική Χρηματοδοτική Ενίσχυση, μόνον εκδίδοντας Χρηματοδοτικά Μέσα εκφρασμένα σε νόμισμα άλλο από το Ευρώ και συνάπτοντας σχετικές συμβάσεις αντιστάθμισης συναλλαγματικού κινδύνου, το ΕΤΧΣ θα ενημερώσει το Επωφελούμενο Κράτος Μέλος ότι απαιτείται να συγκεντρώσει χρηματοδότηση επί τη βάσει αυτή. Οποιαδήποτε επιπλέον έξοδα στα οποία προέβη το ΕΤΧΣ σε σχέση με συμφωνίες αντιστάθμισης κινδύνου θα επιβαρύνουν το Επωφελούμενο Κράτος Μέλος….. ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ … ” (5)(α) –    Μετά την επίδοση της Γνωστοποίησης Αποδοχής και τη λήψη της έγκρισης του Επωφελούμενου Κράτους Μέλους σχετικά με τους όρους που καθορίζονται σε αυτήν, το ΕΤΧΣ, κατά τη διακριτική του ευχέρεια, θα εκκινήσει την έκδοση Χρεωστικών Τίτλων ΕΤΧΣ, ώστε να επιτραπεί η παροχή χρηματοδότησης της σχετικής Χρηματοδοτικής Ενίσχυσης σε σχέση με την Αίτηση Χρηματοδότησης.
 και σελ 25 – Γεγονοτα Καταγγελιας συμβασης.. 2 σελιδες ολα υπερ EFSF ουτε μια παραγραφος που να εχει εναν ορο Καταγγελιας απο την Ελλαδα… δλδ… !!!
– «Μέσα Χρηματοδότησης») τα οποία καλύπτονται από ανέκκλητες και ανεπιφύλακτες εγγυήσεις (καθεμία η «Εγγύηση») των κρατών μελών της ευρωζώνης, που ενεργούν ως εγγυητές αναφορικά με τα εν λόγω….
– Απερχόμενος Εγγυητής…. ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΦΥΓΕΙ? ΥΠΟ ΠΟΙΕΣ ΠΠΡΫΠΟΘΕΣΙΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ=ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ??? ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ?
– … μία προσφορά επαναγοράς (η «Προσφορά Επαναγοράς», με την οποία η Ελλάδα, ενεργώντας μέσω της ΕΚΤ ως εκπροσώπου της,…??? ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ “ΜΕΣΩ ΕΚΤ” ?
(******) – Το Μνημόνιο PSI είναι ξεχωριστό και συμπληρωματικό προς το αρχικό Μνημόνιο Συνεννόησης που υπεγράφη στις 3 Μαΐου 2010, όπως έχει πρόσφατα τροποποιηθεί από το συμπληρωματικό Μνημόνιο Συνεννόησης (Πέμπτο Παράρτημα) της 6ης Δεκεμβρίου 2011…. ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ !! εχει και συνεχεια… “Ειδικότερα, η Σύμβαση Συγχρηματοδότησης δεν απονέμει οιοδήποτε δικαίωμα στους Δανειστές των Ομολογιών ή οποιεσδήποτε υποχρεώσεις στο ΕΤΧΣ αναφορικά με οποιαδήποτε άλλη χρηματοδοτική διευκόλυνση, διευκόλυνση ή άλλη συμφωνία ή χρήματα ή ποσά που λαμβάνονται από το ΕΤΧΣ αναφορικά με αυτά.”

– το ΕΤΧΣ κατήρτισε ή θα καταρτίσει Συμβάσεις Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης με την Ελλάδα …

(i) στις [.] 2012, σύμβαση χρηματοδοτικής διευκόλυνσης ύψους μέχρι ΕΥΡΩ [30.000.000.000], προκειμένου να επιτρέψει στην Ελλάδα να χρηματοδοτήσει, εν μέρει, την Εθελοντική Συναλλαγή Διαχείρισης Υποχρεώσεων (η «Διευκόλυνση PSI Διαχείρισης Υποχρεώσεων»),
(ii) στις [.] 2012, σύμβαση χρηματοδοτικής ενίσχυσης ύψους μέχρι ΕΥΡΩ 35.000.000.000, προκειμένου να επιτρέψει στην Ελλάδα να χρηματοδοτήσει την Προσφορά Επαναγοράς (η «Συμφωνία Πιστωτικής Αναβάθμισης ΕΚΤ»),
(iii) στις [.] 2012, σύμβαση χρηματοδοτικής ενίσχυσης ύψους ΕΥΡΩ [5.700.000.000] με σκοπό τη διενέργεια πληρωμών σχετικά με δεδουλευμένους τόκους που απορρέουν από ορισμένα ανεξόφλητα κρατικά ομόλογα της Ελλάδος στο πλαίσιο της Εθελοντικής Συναλλαγής Διαχείρισης Υποχρεώσεων, οι οποίες πληρωμές θα γίνουν κατά το χρόνο και στο μέτρο που τα εν λόγω κρατικά ομόλογα ανταλλαγούν με Νέα Ελληνικά Ομόλογα (η «Διευκόλυνση Τόκου Ομολόγων»), και
(iv) στις [.] 2012, σύμβαση χρηματοδοτικής ενίσχυσης ύψους ΕΥΡΩ [23.000.000.000] με σκοπό τη χρηματοδότηση της ανακεφαλαιοποίησης ορισμένων πιστωτικών ιδρυμάτων στην Ελλάδα (η «Διευκόλυνση Ανακεφαλαιοποίησης Τραπεζών»).
1. ΣΟΥΜΑ : 93.7ΔΙΣ… 
2. ΤΟ  (ii) ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΓΙΔΙ.. “30ΔΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΚΤ”

3. ΤΑ 23 για τις ΡΑΠΕΖΕς ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ! Η BLACKROCK,  ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΩ… ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.. Ο ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟΥΣ !
– «Προμήθεια Δέσμευσης»
– «Κόστος Διακράτησης» – χαχαα πληρως κατανοητο.. ειδικα απο τα ΓΙΔΙΑ !
– «Αποτρεπτική Πληρωμή» 2% ετησιως και θα χρεωνεται μεταξυ δοσεων αν ειμαστε καλα παιδια ! ( εξτρα του τοκου ! )
– «Προμήθεια Εγγύησης» – 0,1% ετησιως…. δεν εξηγουν κατι αλλο, παρα μονο οτι μπορει να μεταβληθει ΜΟΝΟ απο το EFSF και τους Δανειστες… εμεις δεν εχουμε λογο ! ( πχ 93.000.000 το χρονο στα 93 δισ ! )

– «Δαπάνες Έκδοσης» … ?

– «Προμήθεια Διαχείρισης» 0.50% + 0,051%

– «Μέρος Τίτλων Ευρωζώνης» – τα 30δισ Δανεικα για εγγυηση ειναι… “και εντός του ορίου ενός ανώτατου ποσού ονομαστικού κεφαλαίου που δεν υπερβαίνει τα 30.000.000.000 ευρώ (σε περίπτωση Ποσοστού Αποδοχής 100%).”- ΑΡΑ, εαν απαντησουν δεσμευτικα Εθελοντες PSIδες, 15 Μαρτιου, τοτε και μονο τοτε θα γνωριζουμε ποσα απο τα 30 θα θελουμε! και φυσικα οπως εχουμε γραψει.. οι Ελληνες ομολογιουχοι ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ σεντ απο αυτα… !!!

– «Γεγονός Διατάραξης της Αγοράς» σημαίνει, κατά το χρόνο μιας Διαδικασίας Προχρηματοδότησης, οιασδήποτε Προσωρινής Χρηματοδότησης ή Οριστικής Χρηματοδότησης, η επέλευση συμβάντων ή καταστάσεων που επηρεάζουν τις εθνικές ή διεθνείς χρηματοοικονομικές, πολιτικές ή οικονομικές  συνθήκες ή τις διεθνείς κεφαλαιαγορές ή τις συναλλαγματικές ισοτιμίες ή τους συναλλαγματικούς ελέγχους, που κατά την εύλογη άποψη του ΕΤΧΣ (ως αυτή εγκρίνεται ομόφωνα από τους Εγγυητές) είναι πιθανό να βλάψουν ουσιαστικά την ικανότητα του ΕΤΧΣ να επιτύχει μία επιτυχή έκδοση, προσφορά ή διανομή Μέσων Χρηματοδότησης ή τις συναλλαγές με τέτοια Μέσα Χρηματοδότησης στη δευτερογενή αγορά….. ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ !!!

– «Προσφορά» σημαίνει η προσφορά που θα υποβληθεί από την Ελλάδα υπό την Εθελοντική Συναλλαγή Διαχείρισης Υποχρεώσεων και περιλαμβάνει (i) την προσφορά προς επενδυτές σε εγχώριες δανειακές υποχρεώσεις και (ii) την προσφορά υπό την παρούσα σε επενδυτές σε άλλες δανειακές υποχρεώσεις. ( δλδ θα κανουμε προσφορες σε οποιον εχει καποια υποχρεωση εγχωρια ή αλλη ?? ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?)

 
2. Ο Μηχανισμος Χρηματοδοτικης Ενισχυσης ( 2.2, 2.3!! α-στ!! ) ΤΑ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΕΙΝΑΙ ( 30% – ΤΑ 30ΔΙΣ- ) ΚΑΙ 70% ΕΛΛΗΝΙΚΑ… ΤΙ RATING ΘΑ ΕΧΕΙ ?
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ
νομικής γνωμοδότησης η οποία είναι ικανοποιητική κατά την κρίση του και δίνεται από το Νομικό Σύμβουλο του Κράτους, πιστοποιητικού συμμόρφωσης το οποίο είναι ικανοποιητικό κατά την κρίση του και θα δοθεί από τον Νομικό Σύμβουλο του Κράτους στο Υπουργείο Οικονομικών,γνωμοδοτήσεων από την Cleary Gottlieb Steen & Hamilton και/ή τις συνεργαζόμενες δικηγορικές εταιρείες αναφορικά με τη συμμόρφωση της Ελλάδας με τους εφαρμοστέους στα ομόλογα και στα δάνεια όρους και προϋποθέσεις. και Η ΕΚΛΠΗΞΗ
(******) (γ) την υπογραφή του Μνημονίου PSI και τη συμμόρφωση του Επωφελούμενου Κράτους Μέλους με τους όρους του Μνημονίου Συνεννόησης..!
(ζ) το Ποσοστό Αποδοχής να έχει ανέλθει στο ελάχιστο όριο που προσδιορίζεται στα έγγραφα της Εθελοντικής Συναλλαγής Διαχείρισης Υποχρεώσεων = ??? ΑΓΝΩΣΤΟ
 
 
 
Π₪₪₪₪Π


ΥΓ. Ο Πινακας αφιερωμενος απο την Μαρια Σπυρακη στο Ολυμπια. Ο Τιτλος ΠΠ.-
[scribd id=81443869 key=key-21xqhtjhahfmvm19vh1h mode=list]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ