23/04/2021

Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Η δουλεία είναι.

Array
Είναι αρκετοί που αναρωτιούνται άσκοπα για το εάν τα Indymedia πρέπει να χρηματοδοτηθούν από τον George Soros. Στην Αμερική … αυτό ήδη συνέβη…
ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ όπως μπορείτε να δείτε από δύο πρόχειρα παραδείγματα βρήκαμε στο διαδίκτυο. Ο Soros χρηματοδοτεί απευθείας γνωστά μέλη των Indymedia όπως η AMY GOODMAN με αδιαφανείς τρόπους ώστε να ΜΗΝ μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί η επιρροή του δισεκατομμυριούχου κεφαλαιοκράτη στις θέσεις και τις δράσεις του δικτύου. Άλλωστε υπάρχουν εκατοντάδες ΜΚΟ ιδιοκτησίας George Soros μέσω των οποίων διακινούνται τεράστια ποσά όπου είναι πρακτικά αδύνατο να ακολουθήσει κανείς την πορεία του μαύρου χρήματος. Υποθέσεις οικονομικής απάτης ή κατασκοπείας από οργανώσεις του Soros έρχονται πολύ σπάνια στην επιφάνεια διότι πολύ συχνά χρηματοδοτεί μαζικά δημοσιογράφους για να έχει την κατάλληλη «μεταχείριση» όποτε την χρειαστεί.

indymedia soros Η ΕΣΗΕΑ της FYROM και το ΕΛΙΑΜΕΠ χρηματοδοτούνται επίσημα από οργανώσεις του Soros.Τα Indymedia θεωρούν τον Πούτιν και το ΚΚ Ελλάδος…φασίστες και νεοναζί (!) και στηρίζουν τους Γεωργιανούς στην εξόντωση των 2000 αμάχων στη Ν.Οσετία!

Το indymedia της Αργεντινής αρνήθηκε τους δωρεάν ηλεκτρονικούς υπολογιστές του Soros όταν σκέφτηκαν ότι ο Soros έχει αγοράσει 85.000 αγελάδες στην Αργεντινή και την μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της χώρας. Θυμήθηκαν ότι 10 Βολιβιανοί σκοτώθηκαν διότι δούλευαν σε παράνομες συνθήκες για να κτίσουν εμπορικά κέντρα ιδιοκτησίας του Soros στην Αργεντινή.

 

Πολλές ύποπτες καταστάσεις που συμβαίνουν εντός του Indymedia Αθηνών αναφέρουν πρώην μέλη του στο indy.gr και μιλούν για την «κατασκευή» φανταστικών εχθρών … καθώς και το indymedia της Θεσσαλονίκης που ΕΚΛΕΙΣΕ λόγω εκ διαμέτρου διαφωνίας με το παγκόσμιο Indymedia. Δύσκολα θα ανέχονταν οι Θεσσαλονικείς τα μέλη του Athens Indymedia να αποκαλούν τα Σκόπια … Μακεδονία.

 

Διαβάστε εδώ το άρθρο από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που αφορά όλες τις «επαναστάσεις» που χρηματοδότησε ο George Soros καθώς και την εμπλοκή της οργάνωσης ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ του ΕΛΣΙΝΚΙ του Soros σε υπόθεση κατασκοπείας στη Ρωσία. Σημειώνουμε ότι όλα τα ιδρύματα στα οποία συμμετέχει ο George Soros … δημοσιεύουν συνεχώς ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ και γεμάτες ψέματα εκθέσεις ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Ελλάδας.

…..

Από το καλύτερο Ελληνικό blog: http://macedonia-greece.blogspot.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ