H "Μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη" μπήκε στο…πλυσιμο…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

417374 3181983185167 1133325067 3196586 958582337 n
netakias.wordpress.com
Κάνανε μεταγραφές, λένε, για να χτίσουν την Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη, λες κι όλο  το πρόβλημα της χώρας δεν είναι το Αγγλικό δίκαιο, αλλά το ότι η ΝΔ δεν είχε lifestyle. Μάλλον life δεν έχει γιατί έχω να ακούσω δεξιό συνδικαλιστή/φοιτητική οργάνωση/νεολαία κτλ από τα 90s να μην πω για τα δυο τελευταία χρόνια. (μα που πήγαν όλοι, μόνο Μιχελάκης έμεινε;)
Οταν άκουω βαρύγδουπες εκφράσεις του τύπου Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη, μου έρχεται στο νου ή άλλη παπάρα της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης που κατέληξε Ελιτίστικη Προνομιακή Συμμορία!
Αμάν! Ας έμεναν τουλάχιστον στο “ΝΑΙ ψηφίσαμε γιατί μας ανάγκασαν”, πιο εύκολα χωνεύεται !
Δεν μπορείς να πεις ΟΧΙ, εντάξει να το καταλάβω!
Αλλά να βγάζει 11.000.000 Ελληνες Τρελούς κι ανάμεσα τους ΝΔκράτες που έφαγαν το Ζάππειο Ι και ΙΙ πάει πολύ.
Από εδώ και πέρα, θα φορεθεί φέτος κι ο Τηλεβιβλιοπώλης , ως το πρόσωπο που έλειπε για να ολοκληρωθεί η Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη !
Αυτά είναι. Δεν έχουμε πια Κανελλόπουλο ή Παπάγο αλλά έχουμε Αδωνι και Βορίδη!
Θα μαζεύονται όλοι οι Δεξιοί στην μικρή οθόνη να ακούν τον Αδωνι να υιζει για τα καλά του Μνημονίου, για τον κομμουνιστικό κίνδυνο και για το πόσο αγνώμονες είμαστε, που έσωσε τα 300,00 € του μισθού μας.
Μάλλον το 33% του 2009 με τον Καραμανλή θα μας φαίνεται Champions League.
Ο,τι καλύτερο δηλαδή είχε να επιδείξει η ντροπή της Δεξίας, το ΛαΟΣ, πρέπει να το κάνουμε γαργάρα και μετά να το καταπιούμε. Σαν κάφροι οπαδοί στην μεταγραφή του Κωνσταντίνου ή του Κηπουρού στον Ολυμπιακό!
Οι μεν έβριζαν αυτούς που επευφημούσαν κι άλλοι επευφημούσαν αυτούς που έφτυναν! Αλλά τουλάχιστον αυτοί ήταν Επαγγελματίες…οι πολιτικοί δεν είναι επαγγελματίες ή κάνω λάθος.
Ετσι θα γίνει η “νεα μεταπολίτευση”; Με παλιά Νοοτροπία;
Οπώς είχε πει κι ο…Κοντογιαννόπουλος 😉 😉 ;)«και τα δύο κόμματα (σ.σ. ΠAΣOK και N.Δ.) αδυνατούν σήμερα να εμπνεύσουν όραμα, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη».  LoL (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΥΠΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, 21/02/2009)
Αλλά τί θυμάμαι τώρα, κάποιον που δεν τον θυμάται κανείς; Ε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ