«Το φυσάει και δεν κρυώνει» ο Βενιζέλος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

papaveni thumb medium1Δεν μπορεί να το χωνέψει ο Βενιζέλος, ότι ο εντολοδόχος πρωθυπουργός του παίρνει την ..μπουκιά από το στόμα!

Πήγε μαζί του στις Βρυξέλλες, για να εποπτεύει ο ίδιος τις διαπραγματεύσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση, στερώντας του το πλεονέκτημα να γυρίσει ως «νικητής» για τους εναπομείναντες μνημονιακούς του ΠΑΣΟΚ και φυσικά ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών. Ο Βενιζέλος είχε εναποθέσει πολλές ελπίδες στο αποτέλεσμα του Eurogroup, που θα του έδινε πόντους μέσα στην παράταξη.

Για να δικαιολογήσει ότι η συνεδρίαση επέβαλε και την παρουσία Παπαδήμου, το Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε σχετική ενημέρωση με την οποία δικαιολογεί την παρουσία Παπαδήμου στις Βρυξέλλες.

*Πρώτον, γιατί διεξάγονται πολλές παράλληλες και κρίσιμες διαβουλεύσεις, σε διάφορα επίπεδα, με τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, το ΔΝΤ και κράτη-μέλη και απαιτείται άμεση αλληλοενημέρωση.

*Δεύτερον, γιατί μπορεί να προκύψει η ανάγκη να ληφθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη Χώρα και απαιτείται να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης και σε βάθος συνεννόησης μεταξύ Πρωθυπουργού και Υπουργού Οικονομικών.

*Τρίτον, γιατί μπορεί να χρειαστεί μια τελική συνάντηση της ελληνικής κυβέρνησης και του IIF, σε συνέχεια της σειράς συναντήσεων που έγιναν στην Αθήνα μεταξύ των κκ. Παπαδήμου, Βενιζέλου, Νταλάρα και Λεμιερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ