25/06/2021

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ (ή ΤΗΣ) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ…

Array

Άφησε αιχμές και για τον Καραμανλή! Τι λέει επίσης για το μέλος του Κοινοβουλίου που έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό αλλά και για το πολιτικό στίγμα της Άννας Νταλάρα που ανήκει περισσότερο στην… Αριστερά. Επιτέλους και ένα πρόσωπο με άνεση και επιφάνεια στην Αριστερά της μιζέριας! (σχετικό: ΣΟΚ! Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Με κολοσσιαία περιουσία στην Ελβετία!)

Οπαδός του Πάγκαλου εμφανίστηκε ο Νταλάρας

Του Βελισσάριου Δραγάτση από το newsbomb.gr

Ως οικειοθελής συνήγορος του Θεόδωρου Πάγκαλου εμφανίστηκε ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγη ώρα στην τηλεόραση. Υποστήριξε ότι συμφωνεί με το ενδεχόμενο εκχώρησης των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων!

Πριν ακόμα ολοκληρώσει το ερώτημά της η κ. Πόπη Τσαπανίδου, ο γνωστός καλλιτέχνης έσπευσε να συμφωνήσει με την άποψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου περί εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας λέγοντας: «Συμφωνώ αλλά δεν υπερβάλλω»!

Ο κ. Γιώργος Νταλάρας είπε επί λέξει: «Συμφωνώ γιατί κατ’ ανάγκη πρέπει να συμφωνήσω. Αν και τα Μνημόνια είναι κατακριτέα επί της ουσίας. Δεν θέλαμε ποτέ να τα ζήσουμε αυτά. Πρέπει να δούμε ποιοι μας οδήγησαν σ’ αυτά τα Μνημόνια και ποιοι φταίνε από τους κυβερνήτες μας, ποια κόμματα, ποιοι απέχουν, ποιοι δεν δουλεύουν γι’ αυτά, ποιοι μένουν με την ασπίδα της “μη συμμετοχής” και δεν δουλεύουν γι’ αυτό ενώ θα έπρεπε να ήμαστε ενωμένοι». Έφθασε μάλιστα να υιοθετήσει πλήρως τις απόψεις που έχει διατυπώσει επανειλημμένως ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος επέλεξε τη σύζυγό του Άννα Νταλάρα στην ηγετική ομάδα που στήριξε την κυβέρνηση που οδήγησε τη χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στον ασφυκτικό έλεγχο της τρόικας.

Υιοθετεί ρητορική Παπανδρέου

«Δεν συμφωνώ με τα Μνημόνια αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Είναι: Ή Μνημόνιο ή καταστροφή», σημείωσε ο κ. Νταλάρας επιβεβαιώνοντας τη γνωστή τακτική διλημμάτων που έθεσε επανειλημμένως κατά την προηγούμενη διετία ο κ. Παπανδρέου.

Παρά τις φεντεραλιστικές απόψεις που εξέφρασε, συμφωνώντας προφανώς με τον κ. Πάγκαλο, ο κ. Νταλάρας υποστήριξε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ότι η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη να προσχωρήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να υπογράψει τη συνθήκη του Μάαστριχτ και τελικά να ενταχθεί στην Ευρωζώνη. Κατηγόρησε μάλιστα τις πολιτικές ηγεσίες ότι δεν διαπραγματεύθηκαν ενώ ισχυρίσθηκε ότι «δεν υπάρχει κράτος».

Αιχμή για Καραμανλή

Ο γνωστός καλλιτέχνης απέδωσε ευθύνες στους πολιτικούς άρχοντες για το σημερινό αδιέξοδο της χώρας και άφησε έμμεσες αιχμές, δύο φορές, εναντίον του κ. Κώστα Καραμανλή στις εξαγγελίες που είχε κάνει από το 2004 περί επανίδρυσης του κράτους. Χωρίς να κατονομάσει ευθέως τον πρώην πρωθυπουργό, σχολίασε ότι όσοι μίλησαν περί επανίδρυσης του κράτους, είπαν ψέμματα!

Ο βουλευτής με το εκατομμύριο

Ύστερα από μια τετράλεπτη γενική πολιτική τοποθέτηση απέφυγε να αναφερθεί στο θέμα της ημέρας με την έρευνα για το μέλος της Βουλής που έβγαλε ένα εκατομμύριο στο εξωτερικό και εκτίμησε ότι θα εμφανιστούν όσοι τώρα βρίσκονται απέναντι στην εξουσία. «Θα επιλεγούν πρόσωπα που δεν αρέσουν στην εξουσία και θα καρατομηθούν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι λέει για την Άννα

Όσον αφορά στο θόρυβο για τις πολιτικές δραστηριότητες της συζύγου του Άννας, ο κ. Νταλάρας υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο πολιτικός της χώρος κι εξήγησε πως ανήκει στην Αριστερά παρότι «είναι παιδί της ΠΑΣΠ».

Δείτε χαρακτηριστικά τρία αποσπάσματα της επίμαχης συνέντευξης:

  • Στο πρώτο ο κ. Νταλάρας συντάσσεται με τις απόψεις Πάγκαλου.
  • Στο δεύτερο αναφέρεται στους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες που πρέπει να πληρώσουν.
  • Στο τρίτο εξηγεί την άποψή του για το πολιτικό στίγμα της κ. Άννας Νταλάρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΔΩ: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/116554/opados-toy-pagkaloy-emfanistike-o-ntalaras

Αναμένουμε την αντίδραση του κ. Τζίμη Πανούση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ