Οι ταγματασφαλίτες "δημοσιογράφοι" που στρώνουν το χαλί στους τοκογλύφους.

https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2020/08/theives-1024x772.jpg
Προβλέπονται ραγδαίες εξελίξεις το Σαββατοκύριακο…
Η άθλια προπαγάνδα με σάρκα και οστά. Τα “κλαρίνα” του ΔΝΤ που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα Αργεντινή. 
Γράφει η ιστοσελίδα του γνωστού “Δημοσιογράφου”: Διαβεβαιώσεις για οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα. Αναρτήθηκε 26 Φεβρουαρίου 2010, 12:16
Το άρθρο αναφέρεται σε αόριστες δηλώσεις αξιωματούχων σε διάφορα έντυπα. Μία επίπλαστη μακαριότητα, ότι δήθεν όλα πάνε καλά ενώ οι σορτάκηδες θησαυρίζουν στα “επενδεδυμένα” αποθεματικά των ταμείων. Διαβάστε τώρα και τη στυγνή αλήθεια:
Financial Times: Γερμανικές Τράπεζες δηλώνουν ότι ΔΕΝ θα αγοράσουν άλλα Ελληνικά Ομόλογα!
Καθημερινή: «Οι δύο μεγαλύτερες γερμανικές τράπεζες στον κλάδο των κρατικών δανείων, η Eurohypo και η Hypo Real Estate, αποφάσισαν ότι δεν θα προβούν σε άλλες αγορές νέων ελληνικών ομολόγων στην επόμενη έκδοση»
Παρόμοια θέση έχει λάβει και η Postbank, η τράπεζα με το μεγαλύτερο δίκτυο υποκαταστημάτων, ενώ δύο άλλες μεγάλες περιφερειακές τράπεζες, οι BayernLB και LBBW, είναι μάλλον απίθανο να προβούν σε αγορές ελληνικών χρεογράφων.
Και διαβάστε τώρα την τοποθέτηση – βόμβα της Deutche Bank που πέρασε στα ψιλά ή εξαφανίστηκε από όλα τα ΜΜ”Ε”: Η Deutsche Bank, η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στη διάθεση στην αγορά ελληνικών ομολόγων, «αλλά δεν θα κάνει τοποθετήσεις δικών της κεφαλαίων»
Δηλαδή, πως θα “συμβάλλει” εάν ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ; Που βλέπετε την στήριξη της ΕΕ κύριε “Δημοσιογράφε” εάν όλοι αυτοί όχι μόνο δεν προτίθενται να αγοράσουν αλλά επιπλέον το ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ στα διεθνή μέσα;
Και το κερασάκι, που πνίγηκε μέσα στην τούρτα των δημοσιογράφων κλαυσίγελων:
Wall Street Journal : Η Ελλάδα ανέβαλε μεγάλη έκδοση κρατικών ομολόγων την τρέχουσα εβδομάδα, έως την επόμενη, λόγω της “αναστάτωσης” που επικρατεί στις αγορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ