17/04/2021

"Ορκισμένη Συμμαχία" Ρωσίας – Κίνας, με κόκκινη Γραμμή

Array

russia china hu jintaoΌρκο στρατιωτικής συμμαχίας έδωσε ο υπουργός άμυνας της Ρωσίας Anatoly Serdyukov στον Κινέζο ομόλογο του Cao Gangchuan κατά την ανακοίνωση λειτουργίας “Κόκκινης γραμμής” επικοινωνίας. Η γραμμή αυτή εγκαινιάζει στρατηγικό θεσμό επικοινωνίας για τους δύο υπουργούς και αντανακλά την απεριόριστη εμπιστοσύνη που τρέφουν εκατέρωθεν οι δύο χώρες. Μάλιστα, το υπουργείο Αμύνης της Κίνας μίλησε για “στρατηγική ευθυγράμμιση” στόχων και απόψεων καταδεικνύοντας το βάθος αυτής της απόφασης αλλά και της γενικότερης στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών.
Κατά την πρώτη τους συνομιλία οι υπουργοί έθιξαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και δεσμεύτηκαν για σύγκλιση των εκτελεστικών επιτελείων. Να μη λησμονούμε ότι οι δυνάμεις των δύο χωρών έχουν ήδη τεχνολογική συνεργασία στην ανάπτυξη όπλων συγκεκριμένης δράσης και σκοπιμότητας, γεγονός που προκαλεί πονοκέφαλο στον Λευκό Οίκο.
Διαβάστε επίσης:
http://olympia.gr/2008/08/29/russia_china/

誓言所给予的军事同盟国防部长谢尔久科夫俄罗斯在中国的对应曹刚川在通信业务热线沟通。此行的发射战略传播机构为部长和信心反映了我们无限的两岸这两个国家。事实上,国防部的中国以“战略调整”的目标和意见,表现出深度的这一决定,而且更广泛的两国军事合作的国家。

在他们的第一次谈话,部长们讨论了共同关心的问题,并保证收敛行政人员。不要忘了,部队的两国科技合作在武器的发展和可行性的具体行动,从而导致头痛在白宫。
又如下

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ