Array

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

cea3ce97ce9cce91ce99ce91ce93ce9fce9dce91cea4ce99ce96cea9Γράφει ο Πετροβούβαλος

Κατ αρχήν ξεκαθαρίζω πως, το θέμα του άρθρου μου ΔΕΝ είναι η αγαπητή μου Χριστιάνα, αλλά το η δυνατότητά μας να ζητήσουμε πειστικά από τον αρχηγό μας μία αναγνώριση που πιστεύω πως δικαιούμεθα.

Επιθυμώ διακαώς να ΜΕΤΡΗΘΕΙ, όχι η ισχύς μας ως ιστοχώρος, αλλά η φύση του ίδιου του κινήματος. Η δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας δεν είναι μία οποιαδήποτε υποψηφιότητα, είναι ένα αίτημα που βάζει τον πύχη πολύ ψηλά. Πιστεύω πως οι αρχές του κινήματος, όπως διαμορφώθηκαν εδώ, στο Olympia.gr, παραμένουν εν ισχύ και τα όποια σφάλματα οφείλονται στο βίαιο και απρόβλεπτο πολιτικό περιβάλλον. Η δοκιμασία είναι ολόκληρη δικιά μας.

Προκειμένου να κινηθούμε γρήγορα, προτείνω τη Χριστιάνα και γνωρίζω πως συμφωνούν μαζί μου πολλοί φίλοι, αλλά δεν αρκεί. Χρειάζεται να το δηλώσουμε δημοσίως, δυνατά και διαδικτυακά.Το εάν θα “τραγουδήσει” πολιτικά η Χριστιάνα είναι ένα ζήτημα προσωπικό της, που έπεται  και δεν είναι της παρούσης. Σαν Πατριώτισσα, Ψυχάρα και σαν συγγραφέας, έχει τραγουδήσει επανηλλημένα εδώ! Οι παλιοί ξέρουν, εξ ού και η παράκλισίς μου απευθύνεται κυρίως προς αυτούς: Γνωρίζουμε γι αυτή πολλά περισσότερα απ’ όσα γνωρίζουμε για άλλους, καθ’ όλα αξιοσέβαστους όμως. Οι νεότεροι που ενδιαφέρονται, ας πάρουν μιά ιδέα, διαβάζοντας αυτό το πρόσφατο:

 Ξενύχτησα στα τμήματα…!

Ή ας αναζητήσουν στα αρχεία του Olympia.gr τα εκπληκτικής δύναμης άρθρα της και την αγωνία της να μας πληροφορήσει για τα όσα συνέβαιναν στην πνιγμένη στα χημικά και την καθεστωτική τρομοκρατία Κερατέα.

Αν πάλι η Χριστιάνα αρνηθεί, θα συνεχίσω τις προτάσεις μέχρι να καταλήξουμε σε ένα πρόσωπο αποδεκτό δημκρατικά.

Έχουμε “πήξει” στις «προσωπικότητες» που “γνωρίζουμε” από τηλεοράσεως, ραδιοφώνου κλπ. (προσωπικά έχω σιχαθεί τις δημοσιοσχεσίτικες «φιλίες» που μου μοστράρουν σε κάθε ευκαιρία και που ποσώς με ενδιαφέρουν).

Προτείνω να επιχειρήσουμε την ανάδειξη προσωπικοτήτων που ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ από εικόνα τους και τη δράση τους στο ελεύθερο διαδίκτυο.  Χωρίς «κολλητιλίκια», μάνατζερς και προπαγανδιστές να μας τα ζαλίζουν. Χωρίς φάτσα – μπουκ. Οι υπόλοιπες πληροφορίες, θα μαθευτούν προφανώς με άλλο τρόπο και μόνο εάν χρειαστεί. ΑΥΤΟ το παιχνίδι παίζεται, ή, στη χειρότερη, μένει να μάθουμε εαν παίζεται. Το άλλο, των «τηλεοπτικών αστέρων» είναι κατά 99% χαμένο, ασχέτως δημοσκοπήσεων και εκλογικών αποτελεσμάτων.

Συνοπτικά λοιπόν:

Αρχηγέ

Με το θάρρος που μου δίνει η κοινή μας διαδυκτιακή πορεία, ζητώ να μας επιτρέψεις να διαλλέξουμε το πρόσωπο που θα καταλάβει τη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του κινήματός μας.

Αδέρφια της Ολυμπίας

Βοηθήστε εδώ και μόλις επιλέξουμε τη Χριστιάνα μας βοηθήστε να γίνει το αίτημά μας πειστικό. Η πρόσκληση απευθύνεται και προς όσους δεν θα ψηφίσουν τελικώς Ανεξάρτητους Έλληνες.

Δεν χρειαζόμαστε πολς και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Τα σχόλιά μας αρκούν. Έτσι δημιουργήθηκε το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ