ΣΙΩΠΗΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20120327-091808.jpgΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΩΠΗΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
Από τον Μάνο Μ.
Μία από τις επιπτώσεις του μνηνμονίου που δεν τυγχάνει της δέουσας προσοχής είναι ο κίνδυνος της υπογονιμότητας, άρα υπογεννητικότητας και της αλλοιώσης αρκετών ελληνικών περιοχών!
Κάποιοι νέοι αναζητούν τις τύχες τους στο εξωτερικό, εμείς που θέλουμε να μείνουμε δεν βλέπουμε μέλλον, έχουμε χάσει κάθε όνειρο για να δημιουργήσουμε οικογένεια! Με τόση φτώχεια και εργασιακή ανασφάλεια, όταν δεν μπορείς να συντηρήσεις τον εαυτόν σου, πού να σκεφτείς να παντρευτείς, πόσο μάλλον να κάνεις οικογένεια;
Και όχι μόνο αυτό, αλλά ελέω μνημονίου, η δωσιλογική αυτή εξουσία, κόβει το επίπεδο πολυτέκνων οριζοντίως. Μιλάμε για εθνικό έγκλημα!
Όταν κατακλύζουν χιλιάδες Τούρκοι τη Θράκη και επιδοτούνται από το τουρκικό κράτος, πώς να μην αλλοιωθεί το ελληνικό στοιχείο; Η χώρα
γενικότερα έχει πλημμυρίσει από εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους, η θρησκεία των οποίων τους επιτρέπει να παντρευτούν όσες γυναίκες θέλουν. Έχει σκεφτεί κανείς πόσοι μουσουλμάνοι θα γεννηθούν στην ελληνική επικράτεια. Ποιος μου λέει εμένα ότι τα παιδιά των μουσουλμάνων δε θα σταλούν στα νησιά και τις περιοχές που αμφισβητεί η Τουρκία; Δε θα χρησιμοποιηθούν ως ισχυρό διπλωματικό ατού της Τουρκίας; Ήδη απαιτούν τέμενος στο κέντρο της Αθήνας!
Για αυτό απαιτείται εθνική πολιτική, ώστε να δοθούν στους νέους κίνητρα να δημιοργήσουν οικογένεις: Αντί για απολύσεις να ανοίξουν δουλειές ( εμένα, όπως και άλλα παιδιά αποστράτων, μας οφείλουν 18000 ευρώ, με τα οποία θα μποροούσαμε να ξεκινήσουμε κάτι), με απολαβές που να επιτρέπουν σε ένα ζευγάρι να ζει αξιοπρεπώς και να κάνει όνειρα για πολλά παιδιά.
Κίνητρα πρωτιστώς οικονομικά, αλλά όχι μόνο. Θα μπορούσε για παράδειγμα να επιβραβεύονται τα σουπερ μαρκετ ή οι επιχειρήσεις εστίασης, επίπλου, παιδικών ρούχων και γενικότερα επιχειρήσεις που αφορούν μωρά παιδιά, με μείωση φορολογίας εφόσον κάνουν εκπτώσεις στους πολύτεκνους ή προσλαμβάνουν μητέρες πολύτεκνων οικογενειών, προσφέροντάς τους ένα επιπλέον εισόδημα . Αυτό θα προέλθει μέσα από συζήτηση κράτους – επιχειρήσεων, με την υπογραφή σύμβασης.
Μπορεί το κράτος σε συνεργασία με τους δήμους να ιδρύει νηπιαγωγεία. Έτσι και τις πολύτεκνες μητέρες βοηθά και νέες θέσεις εργασίας ανοίγει!
Φυσικά τονίζω και πάλι ότι κυρίαρχο ρόλο θα έπρεπε να διαδρματίσει η εκκλησία, αλλά αυτοί ασχολούνται με businesses με το Κατάρ και παίζοντας χρηματιστήριο !
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ