Τσίπρας: «‘Εχουμε εισέλθει στην εποχή των μεγάλων ομολογιών»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

tsipras vouli1 506 355Μετά την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι έχουν προχωρήσει σε μπαράζ δηλώσεων για την Ελλάδα, λέγοντας είτε ότι μια ενδεχόμενη έξοδό της από το ευρώ θα ήταν καταστροφική για την Ευρώπη είτε για το που θέλουν να φτάσουν τους μισθούς στο όνομα της ..ανταγωνιστικότητας.

Το μόνο που δεν έχει γίνει γνωστό είναι το τελικό κοστούμι που έχει ραφτεί για τον ελληνικό λαό, όπως λέει σε δήλωσή του και ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αφού οι παραδοχές των τελευταίων ημερών είχε γίνει ..τούμπανο για τον κόσμο, αλλά «κρυφό καμάρι» για τους πολιτικούς του μνημονίου!

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα:

«Απ΄ ότι φαίνεται έχουμε εισέλθει στην εποχή των μεγάλων ομολογιών. Ο κ. Αλμούνια ομολογεί ότι οικειοθελώς ο κ. Παπακωνσταντίνου εκτόξευσε το έλλειμμα.

Η κα Μέρκελ, ο κ. Σόιμπλε, ο κ. Γιούνκερ ομολογούν ότι ουδέποτε σκέφθηκαν να αποβάλουν την Ελλάδα από το ευρώ, αλλά το μόνο που τους ένοιαζε είναι να κάνουν την Ελλάδα να έχει μισθούς όπως και στη Βουλγαρία, όπως και σ΄ αυτές τις χώρες που έχουν μισθούς πείνας. Το μόνο που μένει ανομολόγητο είναι το ποιο είναι τελικά το μνημόνιο που έχουν συνυπογράψει Σαμαράς και Βενιζέλος για το επόμενο διάστημα. Το μόνο που μένει ανομολόγητο είναι το κοστούμι που έχουν ράψει στον ελληνικό λαό.

Οι εκλογές λοιπόν που έρχονται είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να τους επιστρέψουμε το λογαριασμό και να δημιουργήσουμε την προοπτική μιας μεγάλης ανατροπής, τόσο για την Ελλάδα, όσο όμως και για την Ευρώπη.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ