ΤΕΤΑΡΤΗ, 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026

Νέες εναλλακτικές θεραπείες έρχονται στην Ελλάδα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Προπαγάνδας το ανάγνωσμα: Ινδικά φαγητά και θεραπευτικά …πόδια1 unnamed file
Πέρα από την προπαγάνδα των ΜΜΕ για την αποδοχή των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, μέσω της γαστρονομικής διαφήμισης που βομβαρδιζόμαστε σήμερα, προβάλουμε και ένα άλλο τρόπο της …αποδοχής αυτής.
Οι Ινδοί έχουν μαντικές και θεραπευτικές ιδιότητες στα ..πόδια τους.
Όπως ο εικονιζόμενος της φωτογραφίας, πενηντάχρονος Jamun Yadav, ινδουϊστής από την ανατολική Ινδία.
Τον κάλεσαν οι γονείς να θεραπεύσει το παιδί τους από το κρυολόγημα και αυτός ως εντεταλμένος του Θεού, όπως ισχυρίστηκε, ακολούθησε την παραπάνω μέθοδο.
Πάτησε το μωρό στο λαιμό και στα γεννητικά όργανα για να του φύγει το …κρυολόγημα!
Φυσικά συνελήφθη από την αστυνομία. Αρνήθηκε να τον υποστηρίξει δικηγόρος γιατί όπως είπε ο θεός τον συμβουλεύει και θα τον καθοδηγήσει στην απολογία του.
Οι Έλληνες παιδίατροι μήπως πρέπει να επισκεφθούν την Ινδία;
Ή μήπως κάποιος λαθραίος που εισήλθε στην Ελλάδα κατέχει τη θεραπευτική αυτή μέθοδο και μπορεί να τη …διδάξει;
“Άρθρα και σκέψεις” ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *