Ιερείς και Κουμουνδούρου

 

Σχόλιο στο ECCLESIAnet

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ:

«Αυτό που θα ήταν απευκταίο να συμβεί είναι να παρασυρθεί ο αρχιεπίσκοπος από τους Ιεράρχες που τον περιβάλλουν και οι οποίοι στην πλειοψηφία τους (Ζακύνθου, Νικαίας,Τρίκκης, Ιωαννίνων ) δεν έχουν καλή μαρτυρία στις μητροπόλεις τους.

Δεν ξέρω αν η επιλογή να προταθεί ο διαβλητός επίσκοπος Διαυλείας (μια άλλη περίπτωση Θεόκλητου Κουμαριανού) για την μητρόπολη Παροναξίας ήταν πρωτοβουλία του αρχιεπισκόπου.
Σε κάθε περίπτωση όμως η στήριξη του από τον αρχιεπίσκοπο δεν είναι καλό δείγμα και μάλιστα όταν πριν λίγες μόλις μέρες εκδόθηκε η καταδικαστική απόφαση για τον πρώην Αττικής.

Για το θέμα με τους «Άθλιους των Αθηνών» έχω να κάνω μια πρόταση στον αρχιεπίσκοπο: να πάρει ένα βράδυ τον οδηγό του και να πάνε στην πλατεία Κουμουνδούρου και να μετρήσει τους κληρικούς που θα περάσουν να «ψωνίσουν» ή να «ψωνιστούν»…

…Ίσως εκεί συναντήσει και κάποιους από τους υποστηρικτές του που πανηγύριζαν μετά την εκλογή του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.»

Σχόλιο www.olympia.gr Φανταστείτε τις εικόνες του Χριστόδουλου κα δίπλα του “Αγίου” Ζακύνθου. Ποιά από τις δύο μορφές θα σας έλκυαν για να παραστείτε στην ιερουργία τους;

http://natapoume.pblogs.gr/2008/06/287276.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ