Ποιοι είναι οι λόγοι που οι πολιτικοί φοβούνται κοινωνική έκρηξη τις μέρες των εκλογών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kalpes 5 thumb large1Οι εκλογές ήταν αρχικά να γίνουν στις 29 Απριλίου, αλλά τελικά δεν φαίνεται να προλαβαίνει η κυβέρνηση, καθώς το PSI καθυστερεί να ολοκληρωθεί συνολικά.

Θα ήταν μια ημερομηνία δυο ημέρες πριν την Πρωτομαγιά και είχε προτιμηθεί γιατί οι διαδηλώσεις θα ήταν πιο ήρεμες, αφού θα υπήρχε η κοινωνική εκτόνωση λόγω των εκλογών, αλλά θα υπήρχε και η ενασχόληση των πάντων με τα εκλογικά αποτελέσματα.

Αφήστε που με την Δευτέρα 30 Απριλίου θα υπήρχε έμμεσα ένα εργασιακό τετραήμερο…

marfin photiaΜετά από αυτή την ημερομηνία διέρρευσαν την 6η Μαΐου, μια ημερομηνία 6 μέρες μετά την Πρωτομαγιά, αλλά και μια μέρα πριν την επέτειο της MARFIN!

Το έχουμε ξαναγράψει στο ΟΛΥΜΠΙΑ, ότι η 13η Μαΐου που προκρίνεται ως μια εναλλακτική ημερομηνία, είναι στο τραπέζι εδώ και καιρό, αφού την επομένη «σκάει» η μετενέργεια και την ώρα που θα ασχολούνται όλοι με το εκλογικό αποτέλεσμα θα περνά το πετσόκομμα των μισθών ..αναίμακτα!

Ο Παντελής Καψής είπε ότι η ανακοίνωση της ημερομηνίας θα γίνει τελικά την Μεγάλη Εβδομάδα, ωστόσο ο Λουκάς Παπαδήμος καθυστερεί συνεχώς (και εντέχνως) την επίσημη ανακοίνωση. Το μόνο που γίνεται είναι η – κατευθυνόμενη – πληροφόρηση μέσω διαρροών…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ