Η νεολαία του ΠΑΣΟΚ εγκαταλείπει το κόμμα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

pasok abandon ship15 στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που προέρχονται κυρίως από τη Νεολαία του κόμματος, απέστειλαν επιστολή στον στον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, δηλώνοντας τις παραιτήσεις τους από τις θεσμικές θέσεις που κατείχαν.

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή τους γράφουν: «Οι ψευδαισθήσεις για όλους μας τελείωσαν. To ΠΑΣΟΚ μπροστά σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα μας και το λαό μας αρνήθηκε κάθε προοδευτική λύση και αφομοίωσε την νεοφιλελεύθερη ατζέντα που της επιβλήθηκε από το εξωτερικό. Έπαψε να είναι σοσιαλιστικό όταν όλοι οι χειρισμοί ευνοούσαν τους λίγους και οδηγούσαν στην εξαθλίωση τους πολλούς. Έπαψε να είναι πατριωτικό όταν επέλεξε να μην διεκδικεί τα δίκαια του Ελληνισμού. Έπαψε να αποτελεί φορέα δημοκρατίας για την χώρα όταν επέλεξε να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση με μη αιρετό πρωθυπουργό με συμμετοχή της δεξιάς και της ακροδεξιάς»

Το πράγμα είχε φανεί εδώ και καιρό. Ο μέσος όρος ηλικίας στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ που ανέδειξε Πρόεδρο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ήταν λίγο ..μεγάλος! Νέοι και ΠΑΣΟΚ γίνονται αντίθετη έννοια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ