Ασύμμετρο χτύπημα των ΗΠΑ στο Ιράν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέσσερα τάνκερ φορτωμένα με πετρέλαιο και προορισμό την Βενεζουέλα έπεσαν στα χέρια των αμερικανικών αρχών!

Αναμένεται σκληρή απάντηση από το Ιράν!

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις κοσμογονικές αλλαγές στην σχέσεις Ισραήλ, Εμιράτων και πιθανότατα του Μπαχρέιν, με διαιτητή τον Τραμπ!

Φωτιά πάλι στον παγκόσμιο χάρτη μετά την έφοδο των αμερικανικών δυνάμεων σε τέσσερα ιρανικά τάνκερ που μετέφεραν πετρέλαιο από το Ιράν στην Βενεζουέλα!

Πρόκειται για τα τάνκερ Luna, Pandi, Bering & Bella. Ήταν φορτωμένα με πετρέλαιο το οποίο φυσικά έπεσε στα χέρια των αμερικανών. Το χτύπημα κατά του Ιράν θεωρείται τεράστιο, το ίδιο και η οικονομική ζημιά. Θεωρείται βέβαιο ότι το Ιράν θα απαντήσει σκληρά και στο στόχαστρο του θα μπουν πετρελαιοφόρα δυτικών συμφερόντων που θα παίρνουν τα στενά του Ορμούζ.

Η εξέλιξη αυτή δεν μπορεί να θεωρηθεί συμπτωματική. Σήμερα είχαμε τις ανακοινώσεις της ιστορικής συμφωνίας Ισραήλ και Εμιράτων, ενώ σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες θα ακολουθήσει συμφωνία και με το Μπαχρέιν, όλα αυτά με την επιδιαιτησία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το νέο χτύπημα των αμερικανών λοιπόν στο Ιράν, σίγουρα συνδέεται με τις κοσμοϊστορικές αυτές αλλαγές στον αραβικό κόσμο. Και προφανώς η ένταση που θα ακολουθήσει θα είναι μεγάλη, ελπίζουμε όχι ασύμμετρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ