Παράνομοι μετανάστες μπλόκαραν τρένο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός ελέγχου πλέον η κατάσταση. Μετά την εθνική οδό, τώρα κλείνουν και τις ράγες.

Οι αλλοδαποί έχουν αποθρασυνθεί στη Θεσσαλονίκη, αφού τη Δευτέρα «μπλόκαραν» μια αμαξοστοιχία και ταλαιπώρησαν εκατοντάδες επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Εξαιτίας των αλλοδαπών που είχαν επιβιβαστεί παράνομα και δεν είχαν κόψει εισιτήρια, το τρένο δεν ξεκινούσε.

Η μικροένταση προκλήθηκε στην εμπορική αμαξοστοιχία 57 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στον σταθμό της Διαλογής, όταν μπήκαν ξαφνικά οι λαθρομετανάστες, χωρίς να έχουν κόψει εισιτήριο, οι οποίοι ήθελαν να ταξιδέψουν δωρεάν προς την Ειδομένη. Μόλις ο μηχανοδηγός εντόπισε την κινητικότητα, ακινητοποίησε το τρένο στην έξοδο ΤΧ1 του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης. Οι επιβάτες ανησύχησαν και άρχισαν να ρωτούν τι συμβαίνει, αλλά τελικά έφθασαν άμεσα στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και απομάκρυναν τους αλλοδαπούς από το τρένο, το οποίο συνέχισε αισίως τη διαδρομή του.

Ο οδηγός είχε φροντίσει να ενημερώσει την Αστυνομία, χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα με τους αλλοδαπούς, οι οποίοι κάθισαν ήρεμοι γιατί πίστεψαν ότι θα ταξίδευαν δωρεάν, μόνο που δεν γνώριζαν ότι υπήρχε συνεννόηση με τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους περίμεναν στην έξοδο ΤΧ1, τους κατέβασαν από το τρένο και τους απομάκρυναν… Αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να επέλεγαν το επόμενο που θα περνούσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ