5/08/2021

Διπλό στραπάτσο για τους Τούρκους στο Αιγαίο Πρώτα με τη φρεγάτα και τωρα με το F16

Τα σημάδια της διάλυσης των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων μετά το κυνηγητό του Ερντογαν που είχε εξαπολύσει κυνηγώντας τους επίδοξους πραξικοπηματίες του είναι πλέον εμφανή.

Ο Ερντογαν τις έχει αφήσει ακέφαλες από εκπαιδευμένα στελέχη που να μπορούν να αντιδράσουν με ψυχραιμία απέναντι σε μια έκτακτη κρίση.

Το πρωτο  δείγμα ήταν η τουρκική φρεγάτα που στραπατσαριστηκε από τη φρεγάτα Λημνος και κατέληξε με ζημιές εκατομυρίων ευρώ για επισκευή.

5241FD38 2E20 40F0 9F08 88116674BAB8

Το δεύτερο το τουρκικό F16 που παραλίγο να συντριβεί πάνω από τη Χίο. Ο Ερντογαν απασχολεί τους ελάχιστους έμπειρους πιλότους του στη Συρία και τα υπόλοιπα ανοικτά μέτωπα που έχει η Τουρκια γύρω από τα υπόλοιπα σύνορα και έχει αφήσει στο Αιγαίο στελέχη με μικρή ακόμη εμπειρία.

Ετσι παραλίγο να καταρρευσει το τουρκικό F16 λόγω της απειρίας όπως φάνηκε του Τούρκου πιλότου. Παραλίγο να συντριβεί τουρκικό F16 στη Χίο

Συμπερασμα; Ο κίνδυνος ατυχήματος στο Αιγαίο είναι περισσότερο ορατός πλέον από ποτέ εξαιτιας και της  κατάστασης των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που έχουν πλέον λυγίσει από τις συνεχείς πολεμικές εντάσεις και τις απερισκεψίες του Ερντογαν που έχει εγκαταλείψει το στράτευμα σε αιμοσταγή στελέχη χωρίς άλλες ικανότητες, απαραίτητες για να διοικηθεί ένας σύγχρονος στρατός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ