Η Τουρκία απειλεί επισήμως Ευρώπη και Μέση Ανατολή με εισβολή! (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απειλεί με πόλεμο από το Γιβραλτάρ, τα Βαλκάνια, το Ισραήλ, μέχρι και την Σαουδική Αραβία!

Πολλοί δεν το πίστευαν, τώρα όλοι θα το πιστέψουν. Η Τουρκία είναι ένα κράτος – δολοφόνος, βιαστής, κλέφτης, εισβολέας. Με επίσημη ομολογία του τουρκικού κράτους.

Το νέο προπαγανδιστικό βίντεο που κραυγάζει την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας, παρήχθη και κυκλοφόρησε επισήμως από το τουρκικό κράτος. Καθιστώντας τον Ερντογάν και επισήμως, ως νέο Χίτλερ.

Ο ίδιος ο υπουργός Επικοινωνίας, Φαχρετιν Αλτούν ανάρτησε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας επί λέξει: «Η Κόκκινη Μηλιά για εμάς είναι μια μεγάλη και ισχυρή Τουρκία. Είναι η ένδοξη πορεία του Έθνους μας, που έγραψε έπη από το Ματζικέρτ ως τις 15 Ιουλίου (σσ απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν). Η Κόκκινη Μηλιά είναι το μεγάλο δέντρο όπου στη σκιά του πολλοί καταπιεσμένοι ξαποσταίνουν. Από το Γιβραλτάρ ως τη Χιτζάζ (Μέκκα) από τα Βαλκάνια ως την Ασία, όλη η ανθρωπότητα λαχταρά».

Δηλαδή η Τουρκία απειλεί επισήμως με εισβολή από το Γιβραλτάρ, τα Βαλκάνια, μέχρι τον αραβικό κόσμο αλλά και το Ισραήλ. Καθιστά τον εαυτό της μία παγκόσμια απειλή, έναν κίνδυνο για την ανθρωπότητα όπως ακριβώς η ναζιστική Γερμανία. Κυρίως όμως, αποκαλύπτει ότι το σχέδιο της είναι ξεκάθαρα πολεμικό. Η Τουρκία επιδιώκει πόλεμο. Και όχι διάλογο.

Μέσα σε 4 λεπτά, υπάρχουν κινηματογραφικά πλάνα των στρατιωτικών δυνάμεων της Τουρκίας, Οθωμανοί ιππείς και μαχητικά αεροσκάφη. Ο Σουλτάνος φαίνεται μάλιστα να χαιρετάει το Fatih. Στο βίντεο εμφανίζονται πλάνα από Κάαμπα, τον ιερό χώρο στη Μέκκα αλλά και από το τέμενος Αλ Ακσά στην Ιερουσαλήμ.

Το προπαγανδιστικό «έκτρωμα» κλείνει με τον Μωάμεθ Β’ τον Πορθητή να μπαίνει στην Αγία Σοφία… Επιβεβαιώνοντας πλήρως ότι οι τούρκοι δεν είναι μόνο κλέφτες και κατακτητές, αλλά και αμετανόητοι. 

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1297971223591358465

ΔΗΜΟΦΙΛΗ